Test Automation Engineer – Randstad

Introductie

Wil jij als ervaren Test Automation Engineer werken aan uitdagende opdrachten in verschillende sectoren, en omringt worden door ervaren collega’s? Dan is dit wellicht wat voor jou!

Organisatie

Deze organisatie heeft expertise in verschillende takken van de IT. Zo houden ze zich naast test automation ook bezig met Business Intelligence, software development en data science. Ze zijn werkgever en dienstverlener: Ze koppelen ambitieuze en creatieve IT-specialisten aan klanten die met een IT-vraagstuk worstelen. Vaak gaat het hier om vraagstukken die betrekking hebben op datagedreven veranderingen, waaronder datavisualisatie, app development en testing. Kort gezegd vertalen ze complexe IT-vragen naar eenvoudige IT-oplossingen. De organisatie is platvloers, de lijnen zijn kort, werkgeluk van hun werknemers staat voorop. Je komt terecht in een gedreven test community met focus op testautomatisering. De community bestaat uit ervaren testconsultants die allen een passie hebben voor het vak. Bij hun testconsultants staat een sleutelwoord centraal: KWALITEIT. Hun testconsultants onderscheiden zich door betrokkenheid en de werkwijze waarmee zij de klanten helpen om een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te leveren. Dit doen ze door de klanten gevraagd en ongevraagd advies te geven en dit te vertalen naar concrete oplossingen.

Functie

De organisatie heeft klanten in veel verschillende sectoren en je hebt dan ook de mogelijkheid om jezelf breed in te zetten. Samen met jou wordt er gekeken naar welke opdrachten kwa ambitie en logistiek bij jou passen. Voorbeelden van klanten zijn: AkzoNobel, Politie, FNV, Rabobank, Gemeente Rotterdam/Den Haag, UWV, Alliander, ProRail, KWF en overheidsinstanties. Je bent niet alleen bezig met wat de klant van jou vraagt, maar laat zien dat je er bent om de klant écht te helpen. Dit doe je door kritisch te zijn, veel vragen te stellen, de klant te adviseren en als het moet durf je tegen ze in te gaan. Jij bent er continu mee bezig om het eindproduct naar een hoger niveau te tillen.

Functie-eisen

– Je hebt 3+ jaar ervaring als Tester – Je hebt hbo werk- en denkniveau; – Je hebt ervaring met een of meerdere test automation tools; – Je hebt een eigen visie over test automation; – Je hebt enige kennis van development technieken als C#, Javascript of SQL; – Je bent bekend met Agile/Scrum; – Je bent in het bezit van een ISTQB of TMAP certificaat – Je hebt een goede dosis lef en communicatie skills; – Je spreekt goed Nederlands.

Aanbod

– Salaris: Tussen de €4.000,- en €6.000,-; – Gelijk een vast contract; – 27 vakantiedagen; – Leasebudget van €750 euro excl. voorschot brandstof en excl. btw (vrije keuze in auto) of een alternatief vervoersbudget van 500 euro bruto per maand. Leaseauto mag ook privé gereden worden; – Laptop + vergoeding telefoon; – Onbeperkt opleidingsbudget om je technisch en persoonlijk te ontwikkelen; – Ze organiseren unit meetings waar eigen initiatief welkom is, trainingen, leuke evenementen als VR-gamen en karten; – Een bedrijf dat werkgeluk van hun werknemers voorop heeft staan.

Inlichtingen

Ben jij de Test Automation Engineer die wij zoeken? Heb je interesse of gewoon wat vragen? Neem dan contact op met Ilker Yilmaz via 06 15 53 33 58 of klik op de interesse button.

Sollicitatie

Ilker Yilmaz +31 (0) 615533358 ilker@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Ilker Yilmaz

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!