Snelle IT Werving

Snelle IT Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Snelle IT Werving

Snelle IT Werving

Als je een werving en selectiebureau inschakelt wil je dat je nieuwe werknemer zo lang mogelijk voor je blijft werken. Fahr-Becker begrijpt dit heel goed en doet dan ook haar best om dit te bewerkstelligen. De beste manier om een werknemer zo lang mogelijk bij je te houden is om er voor te zorgen dat de werknemer niet alleen goed bij de functie past, maar ook bij de werkgever. Om tot een goede match tussen werknemer en werkgever te komen heeft Fahr-Becker afgestudeerde psychologen als recruitment consultants in dienst. Natuurlijk blijft ook de match tussen werknemer en vacature zeer belangrijk, maar met onze 10 jaar lange specialisatie in snelle IT Werving en Selectie levert ook dat geen probleem voor ons op.

IT Werving en Selectie met psychologische benadering

Een onderzoek van NOA doet uitwijzen dat 8,9% van het Nederlandse IT personeel zoekt naar een andere baan, 19,1% wilt blijven waar hij zit en de resterende 72% is latent. De recruitment consultants van Fahr-Becker zijn als afgestudeerde psychologen goed in staat die latente behoefte te herkennen en daardoor de kandidaat helpen bij de omschakeling van latent naar actief opzoek zijn. Een andere toegevoegde waarde van psychologen als Recruitment Consultant is dat zij goed begrijpen wat zowel kandidaat als werkgever het liefste met het recruitment traject zou bereiken waarmee de kans op een duurzame samenwerking het grootste zal zijn.

IT Recruitment zonder onaangename verrassingen

Onze recruitment consultants nemen een carrière waarde assessment af bij een kandidaat die u uitnodigt voor een eerste sollicitatiegesprek. Daarnaast wordt de kandidaat bij ons op kantoor uitgenodigd voor een diepte interview met een van onze psychologen, waarin onder andere de loopbaan in detail wordt besproken, maar ook wat de kandidaat graag zou zien bij een nieuwe werkgever. De kandidaat wordt bij u voorgesteld aan de hand van een CV en een ingevuld motivatiedocument. Zoals gezegd wordt daar bij uitnodiging een carrière waarden assessment bijgevoegd alsmede een uitgebreid verslag van het diepte interview, waarmee u over een volledig dossier over de kandidaat beschikt al voor u de kandidaat gesproken heeft. U weet wie de kandidaat is, waar hij voor staat, wat hij kan en wat hij wilt. Zo kunt u direct overgaan op zaken als hoe de kandidaat binnen het bedrijf past en of hij inderdaad kan wat u van hem verwacht.