Recruitment IT personeel

Recruitment IT personeel volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Recruitment IT personeel

Recruitment IT Personeel

Voor Fahr-Becker bestaat Recruitment uit twee matches: Uiteraard moet de kandidaat een goede match zijn met de functie, maar daar houdt het voor ons niet op. Zeker net zo belangrijk is dat de kandidaat een goede match is met de werkgever, want dat is de basis van een goede, prettige en langdurige werkrelatie.
Fahr-Becker richt zich sinds haar oprichting in 2006 voornamelijk op IT werving en selectie. Door deze jarenlange focus op de IT sector omvat ons netwerk een groot aantal IT specialisten en dat aantal neemt nog dagelijks toe. Ook kent het koppelen van de juiste kandidaat aan een functie voor ons geen geheimen en zullen de voorgedragen kandidaten altijd relevant zijn voor uw in te vullen functie.

Werving en selectie met psychologische benadering

Een onderzoek van NOA doet uitwijzen dat 8,9% van het Nederlandse IT personeel zoekt naar een andere baan, 19,1% wilt blijven waar hij zit en de resterende 72% is latent. De recruitment consultants van Fahr-Becker zijn allen afgestudeerde psychologen. Hierdoor kunnen onze recruitment consultants die latente behoefte goed herkennen en daardoor de kandidaat helpen bij de omschakeling van latent naar actief opzoek zijn. Een andere toegevoegde waarde van psychologen als Recruitment Consultant is dat zij goed begrijpen wat zowel kandidaat als werkgever het liefste met het recruitment traject zou bereiken waarmee de kans op een duurzame samenwerking het grootste zal zijn.

IT Recruitment zonder onaangename verrassingen

Fahr-Becker staat voor een complete maar heldere manier van werken en voorstellen. Aan de hand van CV’s en een ingevuld motivatiedocument matchen we de juiste kandidaten aan uw functieprofiel. Indien wij de kandidaat geschikt achten stellen wij ze ook met deze documenten voor. Indien u ook de kandidaat geschikt acht en u hem uitnodigt voor een sollicitatiegesprek nemen wij bij de kandidaat een carriere waarden assessment af en nodigen we hem uit voor een intake gesprek met een van onze psychologen waarbij de loopbaan van de kandidaat besproken wordt.
Al het bovenstaande wordt samen met een door ons uitgevoerde referentie check en een overzicht van de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat samengevoegd tot een compleet dossier over de kandidaat, die u voor het eerste gesprek van ons krijgt. Zo heeft u al een goed idee wie u aan de andere kant van de tafel heeft zitten zonder diegene gesproken te hebben en kunt u ten eerste direct de diepte in en komt u ten tweede niet voor ongewenste verrassingen te staan.