.NET Ontwikkelaar Werving

.NET Ontwikkelaar Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in .NET Ontwikkelaar Werving

.net ontwikkelaar werving

Fahr-Becker kijkt verder dan de match tussen een kandidaat en de functievereisten. Als we zien dat de kandidaat de functie van .NET ontwikkelaar zou kunnen vervullen, analyseren we ook of de kandidaat als mens bij de werkgever past. Als de kandidaat en het bedrijf beiden die klik voelen zal dit namelijk een duurzame match tot gevolg hebben en daarmee een voor beide partijen prettige werkrelatie
Voor deze twee matches zijn twee verschillende vaardigheden nodig. De match tussen de kandidaat en de functie levert voor ons na 10 jaar ICT werving en selectie geen problemen op. De vaardigheid om in te schatten of iemand ook op geestelijk vlak bij een bedrijf past beschikken onze recruitment consultants als afgestudeerde psychologen ook over.

.NET Ontwikkelaar Werving en Selectie met psychologische benadering

Uw toekomstige .NET ontwikkelaar gaan wij voor u vinden in ons extensieve netwerk bestaande uit louter ICT specialisten dat we al sinds onze oprichting in 2006 opbouwen en er nog dagelijks in slagen het in omvang te laten toenemen.
Het vinden van de kandidaat is natuurlijk niet genoeg. Hij moet wel bereid gevonden worden van baan te wisselen. Onderzoek van NOA toont aan dat slechts 8.9% hier duidelijk voor open staat. Door 72% van de ICT werknemers wordt een switch niet uitgesloten, maar is nog niet actief opzoek. Psychologen zijn zeer geschikt deze mensen te herkennen en kunnen goed aanvoelen wanneer die latentie om zal slaan naar een daadwerkelijke wens.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Indien de kandidaat besluit dat het inderdaad tijd is voor een nieuwe baan en hij het werving traject wilt starten vragen we hem een motivatiedocument in te vullen en die samen met een actuele versie van zijn CV terug te sturen. Aan de hand van deze documenten stellen wij hem aan u voor en laat onze recruitment consultant u weten hoe de kandidaat tot nu toe op hem overkomt.
Als de .NET ontwikkelaar door u voor een eerste gesprek wordt uitgenodigd zullen wij de kandidaat vragen een carrière waarden assessment te maken welke wij met hem zullen doornemen in een diepte interview waarin ook de loopbaan van de kandidaat besproken zal worden. Een verslag van het interview en het resultaat van het assessment wordt met het CV en het motivatiedocument tot een volledig dossier gemaakt waarin u kunt lezen wat de kandidaat kan, wat hij al heeft gedaan en wat hij graag zou willen. Zo gaat u zo voorbereid mogelijk het gesprek in en kunt u direct de diepte in met de kandidaat.