.NET Developer Werving en Selectie

.NET Developer Werving en Selectie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in .NET Developer Werving en Selectie

.net developer werving en selectie

In een werving en selectie traject is het niet alleen van belang dat een kandidaat goed aansluit bij de vacature, maar ook dat kandidaat en werkgever een juiste match zijn. Fahr-Becker begrijpt dat naast het vinden van de .net developer die de functie zal vervullen u ook wilt dat de kandidaat goed bij het bedrijf past omdat dit de basis is voor een goede, duurzame werkrelatie.
Voor de objectieve, kwalitatieve match heeft Fahr-Becker al 10 jaar gespecialiseerde ervaring in ICT Recruitment en daardoor de kennis de juiste persoon bij uw vacature te vinden. Voor de subjectieve match, of iemand goed bij een bedrijf past, hebben we afgestudeerde psychologen in dienst die een goede inschatting op dat gebied kunnen maken.

.NET Developer Werving en Selectie met psychologische benadering

Om de juiste kandidaten te vinden beschikken wij over een groot netwerk bestaande uit ICT personeel als java developers, .net developers en andere ICT specialisten dat we sinds ons ontstaan in 2006 hebben opgebouwd.
Niet minder dan 72% van het ICT personeel in Nederland staat open voor een andere baan zonder dit zelf te weten of er actie naar te ondernemen (bron: NOA). Onze recruitment consultants kunnen als psycholoog deze mensen goed herkennen en kunnen goed aanvoelen wanneer de kandidaat deze wens zal willen verwezenlijken.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Als de .NET developer geïnteresseerd is in de functie en het traject wilt starten vragen we hem een motivatieformulier in te voelen en die ons met een bijgewerkt CV aan ons terug te sturen, waarna we hem daarmee aan u voorstellen met wat meer informatie over de kandidaat.
Indien de kandidaat door u wordt uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek, wordt de .net developer verzocht een carrière waarden assessment te maken. Daarnaast plannen we een diepte interview in met een van onze psychologen waarin het resultaat van het assessment en de loopbaan van de kandidaat worden besproken. Dit alles wordt samengevoegd tot een volledig dossier van de kandidaat dat we u doen toekomen voordat het eerste gesprek plaats vindt zodat u al zoveel mogelijk over de sollicitant weet voor u hem gesproken heeft.