Middleware Engineer Werving

Middleware Engineer Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Middleware Engineer Werving

Middleware Engineer Werving

Recruitment consultants zijn doorgaans alleen bezig met het matchen van een kandidaat aan een functieprofiel. Zo niet bij Fahr-Becker: bij ons is dat maar een klein gedeelte van het gehele traject. Allereerst is het voor ons ook belangrijk dat de middleware engineer goed aansluit bij de cultuur van onze opdrachtgever. Je wilt namelijk niet alleen een nieuwe werknemer aantrekken, je wilt hem ook behouden. En de beste manier om dit te doen is door een zo prettig mogelijke werkrelatie te hebben.

Bij Fahr-Becker werken we niet met ex-ICTers als Recruitment Consultants, maar hebben we afgestudeerde psychologen in dienst. Met 10 jaar ervaring in gespecialiseerde ICT werving op zak kunnen wij prima inschatten of iemand op papier geschikt is voor een vacature of niet. Om een schatting te maken of een kandidaat goed aansluit bij de bedrijfscultuur van onze opdrachtgever zijn de psychologen natuurlijk uitermate geschikt.

Recruitment met psychologische benadering

Geschikte kandidaten halen wij uit ons over 10 jaar opgebouwde netwerk en zich nog immer uitbreidende netwerk van ICT specialisten dat bestaat uit onder anderen .Net developers, middleware engineers, maar ook bijvoorbeeld account managers en Business Intelligence Consultants.

Het vinden van de werknemer is natuurlijk niet genoeg. Hij moet ook bereid gevonden worden en slechts 8,9% van het ICT personeel is momenteel opzoek naar een andere baan. Hier komen onze psychologen weer van pas. 72% van het ICT personeel is zich namelijk niet bewust van het feit dat een wijziging van werkgever iets is waar ze behoefte aan hebben. Onze recruitment consultants kunnen deze kandidaten herkennen en ze doen inzien dat een nieuwe baan iets goeds voor ze kan zijn.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Als de kandidaat geïnteresseerd is in de functie en het traject wilt starten vragen we hem een motivatieformulier in te voelen en die ons met een bijgewerkt CV aan ons terug te sturen, waarna we hem daarmee aan u voorstellen met wat meer informatie over de kandidaat.

Indien u het sollicitatietraject met de kandidaat wilt doorzetten zullen wij hem een carrière waarden assessment laten invullen dat aantoont wat iemand drijft in zijn werk. Het resultaat nemen we door in een diepte interview en voegen we met een verslag van dat interview, het CV en motivatieformulier samen tot een volledig dossier over de kandidaat. Dit krijgt u voor het gesprek met de kandidaat plaatsvindt zodat u zich goed kunt voorbereiden op het gesprek.