Microsoft BI Werving

Microsoft BI Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Microsoft BI Werving

Microsoft BI Werving

Als je een werving en selectiebureau inschakelt wil je dat een nieuwe Microsoft BI consultant zo lang mogelijk voor het bedrijf blijft werken. Fahr-Becker begrijpt dit heel goed en doet dan ook haar best om dit te bewerkstelligen. De manier waarop wij hier bij kunnen helpen is door er voor te zorgen dat de werknemer niet alleen goed bij de functie past, maar ook bij de werkgever.
Bij Fahr-Becker hebben we afgestudeerde psychologen als recruitment consultant in dienst. Met reeds 10 jaar ervaring in gespecialiseerde ICT werving kunnen wij prima inschatten of iemand geschikt is voor een vacature of niet. Om een inschatting te maken of een kandidaat goed aansluit bij de bedrijfscultuur van onze opdrachtgever zijn onze psychologen natuurlijk uitermate geschikt.

Recruitment met psychologische benadering

Of u nu zoekt naar .net engineers of Microsoft BI consultants, in ons omvangrijke netwerk dat sinds onze oprichting in 2006 dagelijks groter wordt valt ongetwijfeld uw ideale werknemer te vinden. 

Niet minder dan 72% van het ICT personeel in Nederland staat open voor een andere baan zonder dit zelf te weten of er actie naar te ondernemen (bron: NOA). Onze recruitment consultants kunnen als psycholoog deze mensen goed herkennen en kunnen goed aanvoelen wanneer de kandidaat deze wens zal willen verwezenlijken. 

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Als een kandidaat het sollicitatietraject wilt starten verzoeken wij hem een motivatiedocument in te vullen en die terug te sturen met een recente versie van zijn CV. Dit sturen we door naar u als opdrachtgever met aanvulling van de eerste indruk van onze recruitment consultant.

Indien u het sollicitatietraject met de kandidaat wilt doorzetten zullen wij hem een carrière waarden assessment laten invullen dat aantoont wat iemand drijft in zijn werk. Het resultaat nemen we door in een diepte interview en voegen we met een verslag van dat interview, het CV en motivatieformulier samen tot een volledig dossier over de kandidaat. Dit krijgt u voor het gesprek met de kandidaat plaatsvindt zodat u zich goed kunt voorbereiden op het gesprek.