Java Werving en Selectie

Java Werving en Selectie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Java Werving en Selectie

Java Werving en Selectie

In een werving en selectie traject is het uiteraard belangrijk is dat een voorgedragen kandidaat over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om de functie goed uit te voeren. Fahr-Becker vindt het daarnaast ook belangrijk is dat de kandidaat als mens goed bij de onderneming past. Dit zorgt niet alleen voor een hele prettige werkrelatie, maar maakt het ook veel waarschijnlijker dat die relatie lang voort zal blijven duren. 

Fahr-Becker is al 10 jaar gespecialiseerd in ICT werving. Hierdoor kunnen we goed herkennen of de .net developer goed bij de vacature past. Om te bepalen of de kandidaat goed bij het bedrijf past hebben we bij Fahr-Becker afgestudeerde psychologen als recruitment consultants in dienst, zodat we naast de objectieve match ook de subjectieve match goed kunnen inschatten.

Recruitment met psychologische benadering

Uw toekomstige java ontwikkelaar gaan wij voor u vinden in ons extensieve netwerk bestaande uit ICT specialisten dat we al sinds onze oprichting in 2006 opbouwen en er nog dagelijks in slagen het in omvang te laten toenemen.

In dit netwerk staat 8.9% open voor een nieuwe baan en 72% is toe aan een andere werkgever zonder dat dit zelf door te hebben stelt NOA. Onze psychologen zijn uitermate geschikt om deze groep ict specialisten te herkennen en in te schatten of deze wens binnen voor de vacature relevante tijd voor de kandidaat duidelijk zal worden.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Nadat de java ontwikkelaar bereid gevonden is de procedure te starten vragen we de kandidaat een motivatie formulier in te vullen. Met dit formulier en een actuele versie van zijn CV stellen wij de kandidaat aan u voor, aangevuld met de eerste indruk van onze psycholoog van de java ontwikkelaar als persoon. 

Indien de kandidaat door u wordt uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek, wordt de java ontwikkelaar verzocht een carrière waarden assessment te maken. Daarnaast plannen we een diepte interview in met een van onze psychologen waarin het resultaat van het assessment en de loopbaan van de kandidaat worden besproken. Dit alles wordt samengevoegd tot een volledig dossier van de kandidaat dat we u doen toekomen voordat het eerste gesprek plaats vindt zodat u al zoveel mogelijk over de sollicitant weet voor u hem gesproken heeft.