IT Werving

IT Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in IT Werving

IT Werving

Als je een werving en selectiebureau inschakelt wil je dat je nieuwe werknemer zo lang mogelijk voor je blijft werken. Fahr-Becker begrijpt dit heel goed en doet dan ook haar best om dit te bewerkstelligen. De beste manier om een werknemer zo lang mogelijk bij je te houden is om er voor te zorgen dat de werknemer niet alleen goed bij de functie past, maar ook bij de werkgever. Om tot een goede match tussen werknemer en werkgever te komen heeft Fahr-Becker afgestudeerde psychologen als recruitment consultants in dienst. Natuurlijk blijft ook de match tussen werknemer en vacature zeer belangrijk, maar met onze 10 jaar lange specialisatie in IT Werving en Selectie levert ook dat geen probleem voor ons op.

IT Werving en Selectie met psychologische benadering

Kandidaten vinden we door gebruik te maken van ons extensieve netwerk van meer dan 56.000 IT specialisten welk nog altijd blijft toenemen. Het gebruik van psychologen als consultants levert ook voordelen op bij het vinden van kandidaten. Uit onderzoek van het NOA blijkt namelijk dat maar 8,9% van het IT personeel actief opzoek is naar een carrièreswitch en dat er maar liefst 72% wel bereid is om van werkgever te wisselen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze consultants psychologen zijn, zijn ze uitermate geschikt te merken dat deze latente behoefte bij een kandidaat bestaat en dat ook voor de kandidaat duidelijk te maken.

IT Werving zonder onaangename verrassingen

Als de kandidaat gevonden is en u aan de hand van de door ons toegestuurde CV en ingevuld motivatiedocument besluit de kandidaat te willen spreken wordt weer de toegevoegde waarde van een psychologische benadering duidelijk. We nodigen de kandidaat namelijk uit voor een diepte interview met een van onze consultants waarin we de gehele loopbaan en de wensen van de kandidaat bespreken. Ook laten we de kandidaat een carrière waarden assessment maken waaruit naar voren komt wat een werknemer motiveert. Dit resultaat nemen we ook met de kandidaat door en wordt samen met alle andere informatie die we over de kandidaat hebben samengevoegd tot een volledig dossier dat we u toesturen voordat u het eerste sollicitatiegesprek plaatsvindt, zodat u zo voorbereid mogelijk het gesprek in kan gaan.