IT Werving en Selectie

IT Werving en Selectie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in IT Werving en Selectie

IT Werving en Selectie

IT Werving en Selectie kent volgens Fahr-Becker niet een, maar twee matches. De eerste is uiteraard dat de kandidaat een goede match is met de functie, maar bijna net zo belangrijk is dat de kandidaat ook een goede match is met de werkgever. Een overeenkomst in visie tussen werkgever en werknemer zorgt namelijk voor een goede, prettige en langdurige werkrelatie. Fahr-Becker richt zich sinds haar oprichting in 2006 voornamelijk op IT werving en selectie. Door deze jarenlange focus op de IT sector omvat ons netwerk inmiddels een groot aantal IT specialisten en dat aantal neemt nog dagelijks toe. Ook kent het koppelen van de juiste kandidaat aan een functie voor ons geen geheimen en zullen de voorgedragen kandidaten altijd relevant zijn voor uw in te vullen functie.

IT Werving en Selectie met psychologische benadering

Uit een onderzoek van het NOA bleek dat 8,9% van het IT personeel op zoek is naar ander werk en bij 72% die behoefte verborgen is. Fahr-becker gebruikt afgestudeerde psychologen als consultants omdat zij goed in staat die latente behoefte te herkennen en de kandidaten die behoefte ook te laten inzien. Daarnaast zijn ze goed in het inschatten van de match tussen werkgever en werknemer

IT Recruitment zonder onaangename verrassingen

Als de kandidaat gevonden is en u aan de hand van de door ons toegestuurde CV en ingevuld motivatiedocument besluit de kandidaat te willen spreken wordt wederom de toegevoegde waarde van een psychologische benadering duidelijk. We nodigen de kandidaat namelijk uit voor een diepte interview met een van onze consultants waarin we de gehele loopbaan en de wensen van de kandidaat bespreken. Ook laten we de kandidaat een carrière waarden assessment maken waaruit naar voren komt wat een werknemer motiveert. Dit resultaat nemen we ook met de kandidaat door en wordt samen met alle andere informatie die we over de kandidaat hebben samengevoegd tot een volledig dossier dat we u toesturen voordat u het eerste sollicitatiegesprek plaatsvindt, zodat u zo voorbereid mogelijk het gesprek in kan gaan.