IT Werving en Selectie Bureau

IT Werving en Selectie Bureau volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in IT Werving en Selectie Bureau

IT Werving en Selectie bureau

Werving en selectie kent volgens Fahr-Becker niet een, maar twee matches. De eerste is uiteraard dat de kandidaat een goede match is met de functie, maar bijna net zo belangrijk is dat de kandidaat ook een goede match is met de werkgever. Een overeenkomst in visie tussen werkgever en werknemer zorgt namelijk voor een goede, prettige en langdurige werkrelatie. Fahr-Becker richt zich sinds haar oprichting in 2006 voornamelijk op IT werving en selectie.Door deze jarenlange focus op de IT sector omvat ons netwerk inmiddels een groot aantal IT specialisten en dat aantal neemt nog dagelijks toe. Ook kent het koppelen van de juiste kandidaat aan een functie voor ons geen geheimen en zullen de voorgedragen kandidaten altijd relevant zijn voor uw in te vullen functie.

IT Recruitment met psychologische benadering

Uit onderzoek van het NOA blijkt namelijk dat maar 8,9% van het IT personeel actief opzoek is naar een carrièreswitch en dat er maar liefst 72% wel bereid is om van werkgever te wisselen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze uitermate geschikt te merken dat deze latente behoefte bij een kandidaat bestaat en dat ook voor de kandidaat duidelijk te maken.

IT Werving en Selectie zonder onaangename verrassingen

Hier houdt het verschil met het gemiddelde IT Werving en Selectie bureau nog niet niet op. Uiteraard maken we goed inzichtelijk wat de wensen zijn van beide partijen aan de hand van functieprofielen, CV’s en motivatiedocumenten, waarmee we kandidaten dan ook voorstellen. Indien u besluit de kandidaat te willen spreken wordt een carrière waarden assessment afgenomen en nodigen wij de kandidaat uit voor een diepte interview met een van onze psychologen, waarin onder andere de loopbaan van de kandidaat aan bod komt. Tenslotte wordt er een referentiecheck verricht en een overzicht gemaakt van de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat. Alle informatie waarover we beschikken wordt samengevoegd tot een compleet dossier over de kandidaat, welke u voor uw eerste gesprek met de kandidaat doen toekomen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u meteen overgaan tot de belangrijke facetten van het sollicitatiegesprek.