Gespecialiseerde IT Werving en Selectie

Gespecialiseerde IT Werving en Selectie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Gespecialiseerde IT Werving en Selectie

Gespecialiseerde IT Werving en Selectie

Als je een werving en selectiebureau inschakelt wil je dat je nieuwe werknemer zo lang mogelijk voor je blijft werken. Fahr-Becker begrijpt dit heel goed en doet dan ook haar best om dit te bewerkstelligen. De beste manier om een werknemer zo lang mogelijk bij je te houden is om er voor te zorgen dat de werknemer niet alleen goed bij de functie past, maar ook bij de werkgever. Om tot een goede match tussen werknemer en werkgever te komen heeft Fahr-Becker afgestudeerde psychologen als recruitment consultants in dienst. Natuurlijk blijft ook de match tussen werknemer en vacature zeer belangrijk, maar met onze 10 jaar lange specialisatie in IT Werving en Selectie levert ook dat geen probleem voor ons op.

Werving en Selectie met psychologische benadering

Volgens een onderzoek van het NOA is 8,9% van het IT personeel op zoek naar ander werk, 19,1% is niet opzoek en de resterende 72% is latent. Fahr-Becker heeft afgestudeerde psychologen als recruitment consultants in dienst omdat psychologen niet alleen die latente behoefte kunnen herkennen, maar ook behulpzaam kunnen zijn bij de omschakeling van latent naar actief opzoek zijn. Daarnaast kunnen psychologen goed doorgronden wat de basismotivatie is van partijen in een recruitment traject en zal daardoor de kans op een duurzame match groot zijn.

IT Recruitment zonder onaangename verrassingen

Als blijkt dat de kandidaat geïnteresseerd is stellen wij hem aan u voor aan de hand van een CV en een motivatiedocument. Bent u het met ons eens dat de kandidaat wellicht geschikt is voor de functie en nodigt u hem uit voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de kandidaat bij ons op kantoor uitgenodigd voor een diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Hieruit maken wij een dossier op dat niet alleen de gehele loopbaan van de kandidaat omvat, maar ook wat de kandidaat motiveert. Zo brengen we bij Fahr-Becker u in de best mogelijke positie om te bepalen of de kandidaat bij u en uw bedrijf past.