Cloud/DevOps engineer – Randstad

Introductie

Wil jij werken bij een jonge, informele en ambitieuze consultancy partij? Lees dan verder!

Organisatie

Deze informele, maar specialistische organisatie is opgericht in 2008 en ontstaan vanuit een ICT-opleidingsinstituut. Sindsdien is deze club uitgegroeid tot een zelfstandige, onafhankelijke dienstverlener gevestigd nabij Utrecht. Inmiddels werken er zo’n 45 fte verdeeld onder de focusgebieden cloud, open source, networking en security. Er heerst een relaxte sfeer waarin iedereen makkelijk benaderbaar is en zijn/haar mening kan uiten. Daar wordt ook daadwerkelijk wat mee gedaan!. Er is veel betrokkenheid bij de medewerkers en dat zie je terug in teambuilding kennissessies, opleidingen en informele uitjes. Omdat deze organisatie is ontstaan vanuit een opleidingsinstituut, stimuleren en faciliteren zij ook veel op het gebied van zelfontwikkeling. Dit wordt gedaan aan de hand van trainingen/cursussen en uitdagende opdrachten. Je hebt zelf inspraak in wat je gaat doen, zowel inhoudelijk als logistiek. Er wordt daarbij niet alleen gekeken naar je huidige skills, maar ook wat je wil leren/ontwikkelen. Ze laten je geen cursussen volgen om er vervolgens niks mee te doen in de praktijk. Wat je leert moet je kunnen toepassen! Kenmerkend voor het bedrijf is dat er een technisch MT is dat bepalend is voor de visie. Het management staat daardoor ook dicht bij de Consultants. De cloud unit is een mix van high potentials en ervaren experts. Ze hebben goede connecties met Microsoft (ze doen ook projecten via Microsoft). Naast Microsoft, zijn ze partner van AWS en Cisco.

Functie

Hoe ziet jouw werk eruit? Je werkt aan stabiele opdrachten (al gauw een jaar) die qua inhoud uiteraard variëren. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een nieuwe public cloud omgeving (Azure, AWS, GCP), een migratie/transformatie naar de cloud, het ontwikkelen van een CI/CD straat of het managen en optimaliseren van de cloud infrastructuur. Klanten zijn bekende namen als SSC-ICT, Vopak, Royal FloraHolland, Nike, Tele2, Rabobank, Action, PostNL, KPN, COA, ING. Ze werken ook voor gemeentes, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen. Technologie die wordt gebruikt bestaat o.a. uit: Azure, AWS, GCP, OpenStack, Ansible, Puppet, Terraform, Cloudformation, CI/CD, Kubernetes, Docker, Powershell, Linux, Windows, Python, Bash, VMware, Cisco, Storage en Security.

Functie-eisen

Je bezit: een HBO denk-en werkniveau, relevante (cloud) certificering, minimaal 3 jaar relevante ervaring, ervaring met Azure, AWS of GCP en bent communicatief vaardig.

Aanbod

In ruil daarvoor krijg jij: een vast contract, een maandsalaris (€3.200 – €6.000 bruto), vakantiegeld (8,33%), 25 vakantiedagen, een leaseauto (€700,- excl. brandstof, €850,- voor elektrisch) of mobiliteitsbudget €850,-, pensioen, laptop, gsm en de mogelijkheid 36 tot 40 uur te werken.

Inlichtingen

Ben jij de Cloud/DevOps Specialist die wij zoeken? Reageer dan via de ‘ik heb interesse’ button. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal via onderstaande gegevens.

Sollicitatie

Maurice van der Wal +31(0)6 21 22 03 27 maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Robin Wedding

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!