Cisco Netwerk Engineer Werving

Cisco Netwerk Engineer Werving volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Cisco Netwerk Engineer Werving

cisco netwerk engineer werving

Fahr-Becker kijkt verder dan de match tussen een kandidaat en de functievereisten. Als we zien dat de kandidaat de functie van Cisco netwerk engineer zou kunnen vervullen, analyseren we ook of de kandidaat als mens bij de werkgever past. Als de kandidaat en het bedrijf beiden die klik voelen zal dit namelijk een duurzame match tot gevolg hebben en daarmee een voor beide partijen prettige werkrelatie Voor deze twee matches zijn twee verschillende vaardigheden nodig. De match tussen de kandidaat en de functie levert voor ons na 10 jaar ICT werving en selectie geen problemen op. De vaardigheid om in te schatten of iemand ook op geestelijk vlak bij een bedrijf past beschikken onze recruitment consultants als afgestudeerde psychologen ook over.

Werving en Selectie met psychologische benadering

Of u nu zoekt naar .net engineers of Cisco netwerk engineers, in ons omvangrijke netwerk dat sinds onze oprichting in 2006 dagelijks groter wordt valt ongetwijfeld uw ideale werknemer te vinden. Het vinden van de werknemer is natuurlijk niet genoeg. De persoon moet ook bereid gevonden worden een switch te maken en slechts 8,9% van het ICT personeel is momenteel opzoek naar een andere baan. Hier komen onze psychologen weer van pas. Bij 72% van het ICT personeel is de wens om van werkgever te wisselen wel aanwezig, maar nog niet volledig gevormd. Onze recruitment consultants kunnen deze kandidaten herkennen en in een gesprek er achter komen of deze wens in de nabije toekomst gevormd zal worden.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Nadat de kandidaat bereid gevonden is de procedure te starten vragen we de kandidaat een motivatie formulier in te vullen en voegen we die samen met een actuele versie van zijn CV en stellen wij hem aan u voor aan de hand van deze twee documenten en nog wat verdere informatie over de kandidaat. Indien de kandidaat door u wordt uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek, wordt de Cisco netwerk engineer verzocht een carrière waarden assessment te maken. Daarnaast plannen we een diepte interview in met een van onze psychologen waarin het resultaat van het assessment en de loopbaan van de kandidaat worden besproken. Dit alles wordt samengevoegd tot een volledig dossier van de kandidaat dat we u doen toekomen voordat het eerste gesprek plaats vindt zodat u al zoveel mogelijk over de sollicitant weet voor u hem gesproken heeft.