Cisco Netwerk Engineer Werving en Selectie

Cisco Netwerk Engineer Werving en Selectie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Cisco Netwerk Engineer Werving en Selectie

Cisco netwerk engineer werving en selectie

Fahr-Becker kijkt verder dan de match tussen een kandidaat en de functievereisten. Als we zien dat de kandidaat de functie van Cisco netwerk engineer zou kunnen vervullen, analyseren we ook of de kandidaat als mens bij de werkgever past. Als de kandidaat en het bedrijf beiden die klik voelen zal dit namelijk een duurzame match tot gevolg hebben en daarmee een voor beide partijen prettige werkrelatie Voor deze twee matches zijn twee verschillende vaardigheden nodig. De match tussen de kandidaat en de functie levert voor ons na 10 jaar ICT werving en selectie geen problemen op. De vaardigheid om in te schatten of iemand ook op geestelijk vlak bij een bedrijf past beschikken onze recruitment consultants als afgestudeerde psychologen ook over.

Werving en Selectie met psychologische benadering

Om de juiste kandidaten te vinden beschikken wij over een groot netwerk bestaande uit ICT personeel als java developers, Cisco netwerk engineers en andere ICT specialisten dat we sinds ons ontstaan in 2006 hebben opgebouwd. Uit een rapport van NOA blijkt dat 8.9% van het Nederlandse ICT personeel zoekt naar een andere baan en dat maar liefst 72% latent is. Hier komen onze psychologen ook weer goed van pas. Zij kunnen namelijk die latente behoefte herkennen en inschatten of die latente behoefte in de nabije toekomst vorm krijgt.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Nadat de kandidaat bereid gevonden is de procedure te starten vragen we de kandidaat een motivatie formulier in te vullen en voegen we die samen met een actuele versie van zijn CV en stellen wij hem aan u voor aan de hand van deze twee documenten en nog wat verdere informatie over de cisco netwerk engineer. Indien de kandidaat door u wordt uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek, wordt de Cisco netwerk engineer verzocht een carrière waarden assessment te maken. Daarnaast plannen we een diepte interview in met een van onze psychologen waarin het resultaat van het assessment en de loopbaan van de kandidaat worden besproken. Dit alles wordt samengevoegd tot een volledig dossier van de kandidaat dat we u doen toekomen voordat het eerste gesprek plaats vindt zodat u al zoveel mogelijk over de sollicitant weet voor u hem gesproken heeft.