Beste ICT Werving en Selectie

Beste ICT Werving en Selectie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Beste ICT Werving en Selectie

Beste ICT Werving en Selectie

Voor Fahr-Becker bestaat het proces van de beste ICT Werving en Selectie uit twee matches: Uiteraard moet de kandidaat een goede match zijn met de functie, maar daar houdt het voor ons niet op. Zeker net zo belangrijk is dat de kandidaat een goede match is met de werkgever, want dat is de basis van een goede, prettige en langdurige werkrelatie.
Sinds onze oprichting in 2006 is Fahr-Becker gespecialiseerd in ICT Werving en Selectie. Door onze jarenlange focus op de ICT sector levert de match tussen kandidaat en vacature voor ons geen problemen op. Daarnaast hebben we een netwerk opgebouwd van ICT specialisten die nog iedere dag groeit.

Recruitment met psychologische benadering

Voor onze consultants kunnen oordelen over de match tussen kandidaat en werkgever zal de kandidaat natuurlijk eerst gevonden moeten worden en bereid zijn tot een carrièreswitch. Uit een onderzoek van het NOA bleek dat 8,9% van het ICT personeel op zoek is naar ander werk en bij 72% die behoefte verborgen is. Onze consultants zijn als psychologen goed in staat die latente behoefte te herkennen en de kandidaten die behoefte ook te laten inzien.

ICT Werving en Selectie zonder onaangename verrassingen

Als blijkt dat de kandidaat geïnteresseerd is stellen wij hem aan u voor aan de hand van een CV en een motivatiedocument. Bent u het met ons eens dat de kandidaat wellicht geschikt is voor de functie en nodigt u hem uit voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de kandidaat bij ons op kantoor uitgenodigd voor een diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Hieruit maken wij een dossier op dat niet alleen de gehele loopbaan van de kandidaat omvat, maar ook wat de kandidaat motiveert. Zo brengen we bij Fahr-Becker u in de best mogelijke positie om te bepalen of de kandidaat bij u en uw bedrijf past.