Middleware Engineer Werving en Selectie

Middleware Engineer Werving en Selectie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Middleware Engineer Werving en Selectie

Middleware Engineer Werving en Selectie

Bij een werving en selectie traject spreekt het voor zich dat de kandidaat goed moet passen bij de functie eisen behorende bij de vacature die ingevuld moet worden. Fahr-Becker vindt echter dat een match tussen kandidaat en werkgever ook van groot belang is. Je wilt namelijk niet alleen een goede kandidaat, maar ook eentje die past bij het bedrijf, want dat heeft een prettigere, langere werkrelatie als gevolg.

Aangezien het niet makkelijk is om in te schatten of iemand op een dieper niveau bij een bedrijf past heeft Fahr-Becker afgestudeerde psychologen in dienst als Recruitment Consultants. Wat iemand van binnen wilt en belangrijk vindt kunnen onze psychologen goed samen met de kandidaat achterhalen en tot uitdrukking brengen. 

Recruitment met psychologische benadering

Om de juiste kandidaten te vinden beschikken wij over een groot netwerk bestaande uit ICT personeel als java developers, Microsoft BI consultant en andere ICT specialisten dat we sinds ons ontstaan in 2006 hebben opgebouwd. 

Het vinden van de werknemer is natuurlijk niet genoeg. De persoon moet ook bereid gevonden worden een switch te maken en slechts 8,9% van het ICT personeel is momenteel opzoek naar een andere baan. Hier komen onze psychologen weer van pas. Bij 72% van het ICT personeel is de wens om van werkgever te wisselen wel aanwezig, maar nog niet volledig gevormd. Onze recruitment consultants kunnen deze kandidaten herkennen en in een gesprek er achter komen of deze wens in de nabije toekomst gevormd zal worden.

Een volledig dossier voor uw eerste gesprek

Bij interesse van de kant van de kandidaat gaan we het traject starten. Dit houdt in dat hij een motivatiedocument toegestuurd krijgt om in te vullen en een recent CV bij te voegen. Aan de hand hiervan stellen wij hem aan u voor met ook de eerste indruk die onze psycholoog van hem kreeg.

Indien de kandidaat door u wordt uitgenodigd voor een sollicitatie gesprek, wordt de Microsoft BI consultant verzocht een carrière waarden assessment te maken. Daarnaast plannen we een diepte interview in met een van onze psychologen waarin het resultaat van het assessment en de loopbaan van de kandidaat worden besproken. Dit alles wordt samengevoegd tot een volledig dossier van de kandidaat dat we u doen toekomen voordat het eerste gesprek plaats vindt zodat u al zoveel mogelijk over de sollicitant weet voor u hem gesproken heeft.