Werving IT

Bel ons:
030-6981640

Mail ons:
info@fahr-becker.nl

Neem contact met mij op:

Werving IT

Psychologisch gespecialiseerd in ICT Recruitment

Werving IT Personeel volgens Fahr-Becker
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Werving IT Personeel

Als je een investering doet heb je daar het liefste zo lang mogelijk plezier van. Zo ook van een investering in nieuwe werknemers. Fahr-Becker snapt dit en streeft er dan ook naar niet alleen het juiste personeel voor de functie te leveren, maar ook voor het bedrijf, want een goede relatie tussen werkgever en werknemer leidt volgens ons tot een prettige en langdurige samenwerking.
Om het juiste personeel voor de functie te vinden maken we gebruik van ons inmiddels meer dan 56.000 ict specialisten omvattende netwerk dat nog steeds elke dag groeit. Het bepalen of iemand met de functie matcht is wegens onze jarenlange specialisatie in Werving IT Personeel geen probleem, ondanks dat onze recruitment consultants geen IT, maar een psychologische achtergrond hebben.

IT Werving en Selectie met psychologische benadering

Een onderzoek van NOA doet uitwijzen dat 8,9% van het Nederlandse IT personeel zoekt naar een andere baan, 19,1% wilt blijven waar hij zit en de resterende 72% is latent. De recruitment consultants van Fahr-Becker zijn als psychologen goed in staat die latente behoefte te herkennen en daardoor de kandidaat helpen bij de omschakeling van latent naar actief opzoek zijn. Een andere toegevoegde waarde van psychologen als Recruitment Consultant is dat zij goed begrijpen wat zowel kandidaat als werkgever het liefste met het recruitment traject zou bereiken waarmee de kans op een duurzame samenwerking het grootste zal zijn.

IT Recruitment zonder onaangename verrassingen

Fahr-Becker staat voor een complete maar heldere manier van werken en voorstellen. Aan de hand van CV’s en een ingevuld motivatiedocument matchen we de juiste kandidaten aan uw functieprofiel. Indien wij de kandidaat geschikt achten stellen wij ze ook met deze documenten voor. Indien u ook de kandidaat geschikt acht en u hem uitnodigt voor een sollicitatiegesprek nemen wij bij de kandidaat een carrière waarden assessment af en nodigen we hem uit voor een intake gesprek met een van onze psychologen waarbij de loopbaan van de kandidaat besproken wordt.
Al het bovenstaande wordt samen met een door ons uitgevoerde referentie check en een overzicht van de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat samengevoegd tot een compleet dossier over de kandidaat, die u voor het eerste gesprek van ons krijgt. Zo heeft u al een goed idee wie u aan de andere kant van de tafel heeft zitten zonder diegene gesproken te hebben en kunt u ten eerste direct de diepte in en komt u ten tweede niet voor ongewenste verrassingen te staan.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?