Werving ICT

Bel ons:
030-6981640

Mail ons:
info@fahr-becker.nl

Neem contact met mij op:

Werving ICT

Psychologisch gespecialiseerd in ICT Recruitment

Werving ICT personeel volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in Werving ICT Personeel

Fahr-Becker heeft tot doel langdurige werkrelaties tot stand te brengen. Deze ontstaan als er niet alleen een goede match is tussen de kandidaat en de functie, maar ook de kandidaat en de werkgever goed bij elkaar passen. De match tussen kandidaat en de functie levert voor ons geen problemen op, aangezien Fahr-Becker reeds sinds de oprichting in 2006 gespecialiseerd is in Werving ICT Personeel. Hierdoor hebben we ten eerste veel ervaring bij het matchen van kandidaat en vacature, maar beschikken we ook over een immer groeiend netwerk van meer dan 56.000 ICT specialisten. Om goed te kunnen oordelen over de match tussen kandidaat en werkgever heeft Fahr-Becker afgestudeerde psychologen in dienst als recruitment consultants.

ICT Werving en Selectie met psychologische benadering

Het gebruik van psychologen als consultants levert ook voordelen op bij het selecteren van kandidaten. Uit onderzoek van het NOA blijkt namelijk dat maar 8,9% van het ICT personeel actief opzoek is naar een carrièreswitch en dat er maar liefst 72% wel bereid is om van werkgever te wisselen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze consultants psychologen zijn, zijn ze uitermate geschikt te merken dat deze latente behoefte bij een kandidaat bestaat en dat ook voor de kandidaat duidelijk te maken.

Werving ICT Personeel zonder onaangename verrassingen

Als blijkt dat de kandidaat geïnteresseerd is stellen wij hem aan u voor aan de hand van een CV en een motivatiedocument. Bent u het met ons eens dat de kandidaat wellicht geschikt is voor de functie en nodigt u hem uit voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de kandidaat bij ons op kantoor uitgenodigd voor een diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Hieruit maken wij een dossier op dat niet alleen de gehele loopbaan van de kandidaat omvat, maar ook wat de kandidaat motiveert. Zo brengen we bij Fahr-Becker u in de best mogelijke positie om te bepalen of de kandidaat bij u en uw bedrijf past.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?