Werving en selectie ICT personeel

Bel ons:
030-6981640

Mail ons:
info@fahr-becker.nl

Neem contact met mij op:

fahr-becker-trap-small

Psychologisch gespecialiseerd in ICT Recruitment

ICT Werving en Selectie volgens Fahr-Becker:
Volledigheid met aandacht voor detail

Gespecialiseerd in ICT Werving en Selectie

Voor Fahr-Becker bestaat werving en selectie uit twee matches: Uiteraard moet de kandidaat een goede match zijn met de functie, maar daar houdt het voor ons niet op. Zeker net zo belangrijk is dat de kandidaat een goede match is met de werkgever, want dat is de basis van een goede, prettige en langdurige werkrelatie.
Sinds onze oprichting in 2006 is Fahr-Becker gespecialiseerd in ICT werving en selectie. Door onze jarenlange focus op de ICT sector levert de match tussen kandidaat en vacature voor ons geen problemen op. Daarnaast hebben we een netwerk opgebouwd van meer dan 56.000 ICT specialisten dat nog iedere dag groeit.

Recruitment met psychologische benadering

Volgens een onderzoek van het NOA is 8,9% van het ICT personeel op zoek naar ander werk, 19,1% is niet opzoek en de resterende 72% is latent. Fahr-Becker heeft afgestudeerde psychologen als recruitment consultants in dienst omdat psychologen niet alleen die latente behoefte kunnen herkennen, maar ook behulpzaam kunnen zijn bij de omschakeling van latent naar actief opzoek zijn. Daarnaast kunnen psychologen goed doorgronden wat de basismotivatie is van partijen in een Werving en Selectie traject en zal daardoor de kans op een duurzame match groot zijn.

Werving en Selectie zonder onaangename verrassingen

Hier houdt het verschil met het gemiddelde werving en selectie bureau echter nog niet niet op. Uiteraard maken we goed inzichtelijk wat de wensen zijn van beide partijen aan de hand van functieprofielen, CV’s en motivatiedocumenten, waarmee we kandidaten dan ook voorstellen. Indien u besluit de kandidaat te willen spreken wordt het carrière waarden assessment afgenomen en nodigen wij de kandidaat uit voor een diepte interview met een van onze psychologen, waarin onder andere de loopbaan van de kandidaat aan bod komt.
Al het bovenstaande wordt samen met een door ons uitgevoerde referentie check en een overzicht van de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat samengevoegd tot een compleet dossier over de kandidaat, die u voor het eerste gesprek van ons krijgt. Zo heeft u al een goed idee wie u aan de andere kant van de tafel heeft zitten zonder diegene gesproken te hebben en kunt u ten eerste direct de diepte in en komt u ten tweede niet voor ongewenste verrassingen te staan.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?