Werkervaringsplek recruiter psychologie Utrecht

Bel ons:
030-6981640

Mail ons:
info@fahr-becker.nl

Neem contact met mij op:

Werkervaringsplek recruiter psycholoog Utrecht

Psychologisch gespecialiseerd in ICT Recruitment

Werkervaringsplek Psycholoog

Introductie

Interesse om kennis te maken met het Recruitment vak? Fahr-Becker biedt jou de kans om praktijkervaring op te doen binnen een jong, gedreven team in de vorm van een werkervaringsplek psycholoog. We dagen je uit maar bieden daarbij ook begeleiding op maat. Voor inlichtingen verzoeken we je contact op te nemen met drs. Marjan Snijer op 06-25299902 of via mail op MS@fahr-becker.nl

Organisatie

Fahr-Becker is gespecialiseerd in ICT recruitment. Vanaf onze oprichting in 2006 ligt onze focus op werving en selectie van IT personeel. Daardoor hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van meer dan 50.000 ICT specialisten binnen het gehele spectrum van ICT disciplines. Fahr-Becker combineert kennis van de IT branche en Psychologie om klanten en kandidaten te adviseren en bij elkaar te brengen. Onze opdrachtgevers zijn software producenten en internationale IT Consultancy partijen, maar we zijn bijvoorbeeld ook vaste contractpartner van een van de grootste Nederlandse verzekeraars en zoeken de in-house IT-ers voor energie leveranciers en een bekende kleding keten.

Functie werkervaringsplek psycholoog

Het vak van Recruitment Consultant IT Recruitment vraagt inzicht in mensen, techniek, organisaties en de markt. Van belang is het meedenken met zowel de belangen van de bedrijven die onze opdrachtgevers zijn, als met de kandidaten die een stap in hun carrière overwegen. De interactie met mensen maakt ieder traject uniek. Wat ga je doen? Tijdens de werkervaringsplek psycholoog ga je, onder begeleiding van een Senior Recruitment Consultant, aan de slag met alle facetten van ons vak. Je gaat IT professionals benaderen, bespreken wat het voor hen de moeite waard zou maken om een overstap te overwegen en samen met hen de afweging maken of dit aansluit bij een vacature bij een van onze opdrachtgevers. Tijdens intakegesprekken ga je in op de loopbaan en motivatie van de kandidaat en bespreek je de uitkomst van het Carrière Waarden Assessment. Gedurende de sollicitatieprocedure adviseer je zowel de kandidaat als de klant. Tijdens de werkervaringsplek psycholoog leer je stap voor stap om de inhoudelijke aspecten van het vak te combineren met resultaatgerichtheid om commerciële doelstellingen te behalen. In deze vier maanden combineren we dagelijkse begeleiding, afgestemd op jouw sterke kanten en ontwikkelingspunten, met trainingssessies waarin we een stap terug nemen van de dagelijkse werkzaamheden om een onderwerp verder uit te diepen. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, omdat we er vanuit gaan dat jouw ambitie en drive bij zullen dragen aan de verdere groei van Fahr-Becker.

Functie eisen

Wat verwachten we van jou? We kiezen er binnen Fahr-Becker bewust voor om onze eigen Recruitment Consultants op te leiden; ervaring in het vak is niet nodig en je krijgt alle ruimte om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Wat we zoeken in onze nieuwe collega’s: – Je bent (bijna) afgestudeerd op WO niveau. Het merendeel van onze Recruitment Consultants heeft Psychologie gestudeerd. Als je een opleiding in een andere richting hebt, maar wel verwacht dat het vak bij je past, komen we ook graag met je in contact. – Je bent nieuwsgierig – Je durft wat nieuws te proberen – Je hebt een doelgerichte instelling – Je bent geïnteresseerd in wat mensen beweegt – Je gaat graag een gesprek aan – Je bent een teamplayer – Je deinst er niet voor terug om je te verdiepen in de IT Branche – Je beschikt over een gezonde dosis lef en humor

Aanbod

Het doel van onze werkervaringsplek: Fahr-Becker biedt jou de kans om praktijkervaring op te doen binnen een jong, gedreven team. We dagen je uit maar bieden daarbij ook begeleiding op maat. Je werkt samen met betrokken collega’s die een stukje onderlinge competitie weten te waarden, maar ook altijd als team voor elkaar klaar staan. Fahr-Becker wil graag verder groeien. Als het vak van Recruitment Consultant bij je past bieden we je na het opleidingstraject van vier maanden graag een contract aan als Recruitment Consultant. Daarbij horen goede arbeidsvoorwaarden, inclusief een aantrekkelijke bonusregeling. Je krijgt de kans om je snel te ontwikkelen, waarbij je succes terug ziet in je salaris.

Inlichtingen

drs.Marjan Snijer
06-25299902
MS@Fahr-Becker.nl

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?