Webdeveloper – Eindhoven

Introductie

Wil jij werken bij een kleine club gepassioneerde mensen en werken aan maatschappelijk waardevolle software oplossingen? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een dochterbedrijf van een toonaangevende organisatie in de hightech industrie, maar wel echt een eigen entiteit. Het is een jonge en dynamische organisatie (± 40fte) in omgeving Eindhoven waarin snel wordt geschakeld en een passie heerst voor digitale transformatie. Er werken energieke, proactieve en ‘eigenwijze’ mensen. Er heerst een platte, no-nonsense cultuur en ze hebben een hekel aan betuttelende regels, procedures en andere bureaucratische rompslomp. Ze benaderen mensen zoals zij zelf ook benaderd willen worden: open en informeel.

Ze hebben diverse (software) producten ontwikkeld met behulp van AI / algoritmen voor o.a. energieverbruik (en besparing van energie / CO2 uitstoot), (voorspelling van) onderhoud van apparatuur, optimale (werk/transport)planning, planbord met AI features en meer. Er wordt gewerkt voor nationale en internationale klanten in diverse sectoren, maar met name retail, distributie en (technisch) onderhoud.

Functie

– Team / Product –

Je gaat in een Scrumteam werken aan een eigen realtime mobiele cloud oplossing. Deze is gericht op het zo optimaal mogelijk organiseren van logistieke werkprocessen en het inzichtelijk te maken voor alle belanghebbenden (o.a. logistiek medewerkers, chauffeurs, bezorgers, service engineers, etc.). Denk aan; digitaal bord voor optimale planning (AI), status van een pakket (waar is het? wanneer wordt het afgeleverd?), online portaal om storingen te melden en digitale formulieren voor relevante registraties. Deze functionaliteiten worden meestal apart georganiseerd, maar dit bedrijf heeft alles samengevoegd in één oplossing.

– Functie –

In deze rol ga je o.a. architectuur door ontwikkelen, requirements vertalen naar technische oplossingen, software schrijven, testen & implementeren. Ook ben je een sparringpartner voor je collega’s en schakel je direct met eindklanten en helpt bij technische vraagstukken.

– Technologie / Methoden –

o.a. Node.js, Angular, JavaScript, TypeScript, CSS, HTML, Git, SQL, NoSQL, Ionic, Fireabse, CI/ CD, Google Cloud, Agile/Scrum.

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO;
• Minimaal 2 jaar ervaring als Software Developer met web technologieën;
• Ervaring met Typescript;
• Ervaring met Node.JS en/of Angular is een pré.

Aanbod

o.a. Goed salaris, vaste 13e maand (deze kun je maandelijks laten uitbetalen), 29 vakantiedagen, mobiliteitsbudget of leaseauto (ook al is het een interne functie), pensioenregeling, maandelijkse onkostenvergoeding, laptop, ontwikkelmogelijkheden (opleidingsdagen, events bezoeken, studiebudget, ze hebben ook een eigen academy). Uiteraard wordt ook thuiswerken gefaciliteerd (ook ná Corona).

Inlichtingen

Ben jij de Web Developer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!