Vacatures

Vacature WebSphere DataPower Specialist – Utrecht – Randstad

Introductie

Ben jij een ervaren (>3 jaar) WebSphere DataPower Specialist? Bekijk dan deze vacature bij deze IBM Gold Business Partner!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Dit bedrijf maakt door toepassing van integratietechnologie informatie en kennis vrij beschikbaar voor de onderneming of bedrijfsketen. Hun expertise ligt op het gebied van Cloud, Application Programming Interfaces (APIs), Enterprise Service Bussen (ESB) en Data Portals. Zij blinken uit in bouw, implementatie en onderhoud van services in of tussen organisaties en zijn IBM Gold Business Partner.

Functie

Wat ga je doen?

Jij voelt je vertrouwd in een uitdagende IBM omgeving. Jij zoekt graag de grenzen van jouw eigen kunnen op binnen een werkomgeving waarin jij dagelijks wordt uitgedaagd in alle facetten van de techniek rondom integratie omgevingen. Vanuit jouw specialisme neem jij actief deel aan de kennisoverdracht binnen de organisatie. In competence teams geven jullie hier concreet uiting aan.

Van nature heb je een sterk gevoel voor techniek waarmee je de brug slaat tussen de business en IT. Als geen ander weet jij een klantvraag te vertalen naar de best passende oplossing. Met het ontwerpen, documenteren en implementeren van DataPower integraties houd jij je in de day-to-day business bezig. Denk aan het implementeren van een Multi Protocol Gateway, het inrichten van security of het opzetten van bericht monitoring.

De advisering rondom de inrichting van IBM DataPower Appliances is ook goed aan jou besteed. Met de geselecteerde toe- en aanleverende partijen heb je een direct lijntje over de afstemming van de integratiestandaarden. In jouw contact met externe partijen sta je te boek als een stevig en volwaardig gesprekspartner en word je gewaardeerd om je veelzijdigheid en gedrevenheid. De nieuwste ontwikkelingen houd je in de gaten. Je hebt een heldere visie op je vakgebied, die je graag deelt met je collega’s en opdrachtgevers. Want het delen van jouw kennis en deskundigheid helpt ook de rest van het team een stapje verder.

Technieken:
* IBM stack: DataPower (XI52, XB62) aangevuld met kennis van WebSphere ESD, WebSphere Message Broker, LDAP, AS/400, Tivoli (ITCAM);
* Xsd’s, Xml en Xslt, SOAP en REST.

Functie eisen

Voor de functie van WebSphere DataPower Specialist beschik je over:

* Een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
* Relevante opleidingen en cursussen;
* > 3 jaar ervaring als WebSphere DataPower Specialist of in een vergelijkbare rol;
* Ervaring met integratievraagstukken, Web Services en SOA.

Verder herken je jezelf in de volgende profielschets:
Je bent gedreven en stelt de klant, het team en organisatie altijd voorop en centraal.Daarnaast beschik je over een onderzoekende en ondernemende werkhouding. Je maakt gemakkelijk contact en kennis snel eigen. Tot slot beschik je over een ijzersterke combinatie van sterke communicatieve skills en een haarscherp analytisch vermogen.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie. De salarisschaal loopt tot €5500,- bruto per maand;
* Een bonusregeling is part of the deal;
* Flexibele werktijden om zo nu en dan vanuit huis te werken;
* Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn;
* Ontwikkeling van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie.

Inlichtingen

Ben jij de WebSphere DataPower Specialist die wij zoeken? Solliciteer dan voor 27 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
31(0)6-29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?