Vacature Test Engineer Hightech – Rotterdam/Den Haag

Introductie

Wil jij als Test Engineer een functie met de nieuwste technieken in state-of-the-art projecten? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Het is een toonaangevende organisatie binnen de hightech industrie. Ze maken maken maatwerksoftware voor o.a. Kruidvat, Atlas Copco en de Rotterdamse Haven. Ze bouwen complete systemen voor integraties met bijvoorbeeld machines, tablets, web portals en voertuigen. Ze zijn Goldpartner ván en hebben nauwe banden mét Microsoft. Het is een club vol gepassioneerde technisch experts, die ook eigenwijs durven te zijn. Ontwikkeling van medewerkers is erg belangrijk en dat zie je terug in de groeimogelijkheden (financieel, functie, tech skills, soft skills) en de eigen academy. De cultuur is informeel, betrokken en open. Eigen meningen worden gewaardeerd en gerespecteerd.

Functie

Ze doen voor het overgrote deel inhouse projecten. Nu wordt er voornamelijk vanuit huis gewerkt. ‘Straks’ zal het een combi zijn van thuiswerken, op kantoor in omgeving Rotterdam en bij klanten in de regio. Ze werken regio gebonden, waardoor het reizen leuk blijft. Het gaat om projecten in omgeving Rotterdam en Den Haag, in de sector transport & logistiek. Teams variëren in grootte van 3 tot 9 professionals en ieder team werkt gefocust aan één project. Je gaat helpen met het (opzetten van) testen van maatwerksoftware voor klanten.

– Technologie / Methoden –
o.a. Selenium, Fitnesse, SoapUI, QTP, MS TFS, Watir, Silkuli, Specflow, .NET, Java, Git, IoT, Azure, Azure DevOps, Scrum

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO;
• Minimaal 3 jaar ervaring als Test Engineer;
• Kennis van testautomatisering;
• Communicatief vaardig.

Aanbod

o.a. vast contract bespreekbaar, goed salaris, vaste 13e maand (kun je maandelijks laten uitbetalen), 29 vakantiedagen, leaseauto of mobiliteitsvergoeding (brandstofvergoeding binnen de EU), maandelijkse netto onkostenvergoeding, laptop, telefoon, pensioenregeling, studiebudget, 32-40 uur werken

Inlichtingen

Ben jij de Test Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp