Vacature Test Automation Engineer – Venlo

Introductie

Wil jij in recordtempo groeien richting senior niveau onder de vleugels van een ervaren expert? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een informele en specialistische club gefocust op test automatisering en alle nieuwste technologieën daar omheen (web, cloud, A.I, mobile). Ze zijn eigenwijs, gek van testen, hebben nauwelijks overhead (2 man) en bieden veel gelegenheid om je te (blijven) ontwikkelen. De cultuur is heel relaxt, informeel en betrokken. Consultants hebben serieuze inspraak in de richting van het bedrijf. Ze helpen bedrijven hun software naar een nieuw niveau te tillen en dus te zorgen voor een gegarandeerde business continuïteit.

Nu bieden ze een speciaal traject voor talentvolle young professionals met de potentie om sneller te groeien dan anderen naar senior niveau.

Je wordt gekoppeld aan een Senior / Lead Consultant in een project bij een enterprise klant in Venlo. Daar kun je dus dagelijks on the job van leren. Uiteraard krijg je daarnaast volop mogelijkheden voor trainingen en cursussen, maar zij geloven erin dat leren in de praktijk het meest waardevol is. Na maximaal 2 jaar kun je kiezen voor een onbepaalde tijd contract bij onze klant of intern bij de enterprise eindklant waar je al met veel plezier hebt gewerkt.

Functie

Wat ga je doen?

• Ontwikkelen van geautomatiseerde testen;
• Uitvoeren van geautomatiseerde testen;
• Rapporteren over de uitkomst van geautomatiseerde testuitvoer;
• Implementeren van tooling en test automation framework;
• Implementeren continuous integration framework.

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO;
• 1 tot 3 jaar ervaring met test automatisering;
• Ambitie om snel te groeien en impact te hebben bij (enterprise) klanten.

Heel belangrijk: karakter! Om het traject te laten slagen moet iemand intelligent, communicatief sterk en gedreven zijn om het maximale te bereiken.

Aanbod

Boven marktconform salaris, 27 vakantiedagen, leaseauto, laptop, maandelijkse onkostenvergoeding, pensioenbijdrage, ongelimiteerde studie.

Inlichtingen

Ben jij de Test Automation Engineer met ambitie die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp