Vacature Test Automation Engineer – Utrecht

Introductie

Wil jij werken bij een enthousiast club mensen en bijdragen aan software oplossingen mbt duurzaamheid en mobiliteit? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een dochterbedrijf van een toonaangevende organisatie in de hightech industrie, maar wel echt een eigen entiteit. Het is een jonge en dynamische organisatie (± 30fte) in omgeving Utrecht waarin snel wordt geschakeld en een passie heerst voor mobiliteit en duurzaamheid. Er werken enthousiaste, proactieve en ‘eigenwijze’ mensen. Er heerst een platte, no-nonsense cultuur en ze hebben een hekel aan betuttelende regels, procedures en andere bureaucratische rompslomp. Ze benaderen mensen zoals zij zelf ook benaderd willen worden: open en informeel.

Ze ontwikkelen software oplossingen om ervoor te zorgen dat mensen zo snel en efficiënt mogelijk kunnen reizen, waardoor bijvoorbeeld CO2 uitstoot zal verminderen. Hun oplossingen zijn interessant voor zowel privé als zakelijk gebruik. Waarom? Denk o.a. aan het terugdringen van files en meer vrijheid én tijd voor werknemers. Voor bedrijven worden de reiskosten voorspelbaar en de administratie wordt uit handen genomen. Ze werken voor mooie klanten zoals ASML, Arriva en Brainport Eindhoven.

Functie

Je gaat met je collega’s in een Scrumteam werken aan de verdere ontwikkeling van het testframework. Je gaat test scenario’s opstellen en afstemmen voor zowel nieuwe als bestaande features en feature files opstellen en implementeren in het testframework. Uiteraard houd je de test processen in de gaten en stem je jouw bevindingen af met de development teams.

– Technologie / Methoden –

o.a. Appium/Selenium, Experitest, Browserstack, Gherkins, Cucumber, PostMan, Json, XML, Typescript, Node.JS, Android, iOS, CI/CD, Azure DevOps, Agile/Scrum

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO;
• Minimaal 3 jaar ervaring met software testen;
• Ervaring met testautomatisering;
• Enthousiast en communicatief vaardig.

Aanbod

o.a. vast contract bespreekbaar, goed salaris (geen vaste schalen), vaste 13e maand (deze kun je maandelijks laten uitbetalen), 29 vakantiedagen, reisvergoeding, pensioenregeling, maandelijkse onkostenvergoeding, laptop, ontwikkelmogelijkheden (opleidingsdagen, studiebudget en trainingen via de eigen academy)

Inlichtingen

Ben jij de Test Automation Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp