Vacatures

Vacature Startersfunctie Psycholoog – Bilthoven

Introductie

Ben jij onlangs klaar met je studie psychologie (HBO of WO) en op zoek naar een leuke startersfunctie? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Wie zijn wij?

Fahr-Becker is gespecialiseerd in ICT recruitment. Vanaf onze oprichting in 2006 ligt onze focus op werving en selectie van IT personeel. Daardoor hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van meer dan 75.000 ICT specialisten binnen het gehele spectrum van ICT disciplines.

Fahr-Becker combineert kennis van de IT branche en Psychologie om klanten en kandidaten te adviseren en bij elkaar te brengen. Onze opdrachtgevers zijn zeer gevarieerd; grote softwareproducenten en internationale IT Consultancy partijen, maar bijvoorbeeld ook kleine start-ups met nieuwe technologie of juist bedrijven waarvoor IT niet de corebusiness is. We zoeken bijvoorbeeld ook de IT-ers voor twee leveranciers van groene energie.

Functie

Wat ga je doen?

De eerste vier maanden, word je intern opgeleid (NB: ondanks dat dit een opleidingstraject is, krijg je wél betaald). In het interne opleidingstraject van Fahr-Becker ga je, onder begeleiding van een ervaren collega, aan de slag met alle facetten van ons vak. Je zoekt en benadert IT professionals en bespreekt wat het voor hen de moeite waard zou maken om een overstap te overwegen. Samen maak je de afweging of dit aansluit bij een vacature bij een van onze opdrachtgevers. Tijdens intakegesprekken ga je in op de loopbaan en motivatie van de kandidaat en bespreek je de uitkomst van het Carrière Waarden Assessment. Je blijft gedurende de hele sollicitatieprocedure betrokken en adviseert zowel de kandidaat als de klant.

In het opleidingstraject leer je stap voor stap om de inhoudelijke aspecten van het vak te combineren met resultaatgerichtheid om commerciële doelstellingen te behalen. In deze vier maanden krijg je dagelijkse begeleiding, afgestemd op jouw sterke kanten en ontwikkelingspunten. We combineren dit met trainingssessies waarin we een stap terug nemen van de dagelijkse werkzaamheden om een onderwerp verder uit te diepen.

Naast je eigen trajecten heb je alle kans om mee te kijken met verschillende collega’s, zodat je veel verschillende situaties ziet. Je brengt alles wat je leert direct in de praktijk; we kunnen je veel vertellen, maar je leert het echt door het te doen en zo ook je eigen stijl te ontwikkelen.

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?

We kiezen er binnen Fahr-Becker bewust voor om onze eigen Recruitment Consultants op te leiden; ervaring in het vak is niet nodig en je krijgt alle ruimte om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Wat we zoeken in onze nieuwe collega’s:

* Je bent (bijna) afgestudeerd op HBO of WO niveau;
* Je vindt het leuk om contact te leggen en durft de telefoon te pakken;
* Je bent nieuwsgierig en gedreven;
* Je bent geïnteresseerd in wat mensen beweegt;
* Je hebt een oplossingsgerichte houding en denkt in mogelijkheden;
* Je vindt het motiverend om resultaat neer te zetten, samen met je team;
* Je deinst er niet voor terug om je te verdiepen in de IT Branche;
* Je beschikt over een gezonde dosis lef en humor.

Aanbod

Fahr-Becker wil graag verder groeien. Als het vak van Recruitment Consultant bij je past, bieden we je na het opleidingstraject van vier maanden graag een contract aan als Recruitment Consultant. Je krijgt de kans om je snel te ontwikkelen, waarbij je succes terug ziet in je salaris en extra verantwoordelijkheden. Onze bonusregeling is zo opgesteld dat we niet alleen persoonlijk resultaat belonen, maar juist ook bevorderen dat we als team samen onze doelen bereiken.

Collega’s over werken bij Fahr-Becker:
“Waar ik energie van krijg is als die ene kandidaat, waarvan ik de indruk heb dat het een topper is en het een goede match met het bedrijf is, ook daadwerkelijk dol enthousiast uit een gesprek komt.”

“Werving en selectie in de ICT is hard werken en doorzetten, maar bij Fahr-Becker doen we het ook vooral samen. We zijn een team en we helpen elkaar. En… we houden ook van een borrel :-)”

“Je leert in een commerciële omgeving te functioneren, hard te werken, op een representatieve manier mensen te adviseren, de belangen van klanten te achterhalen en oplossingsgericht en planmatig te werken.”

Inlichtingen

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan voor dinsdag 26 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Fred van Dulken via 06 53 54 91 30.

Sollicitatie

Fred van Dulken
+31(0)653549130
fred@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?