Vacatures

Vacature Software Service Engineer – Veghel

Introductie

Ben jij een veelzijdige Software Service Engineer met kennis en ervaring in de industriële automatisering? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Zonder beweging staat alles stil. Ook bij advisering, engineering, realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud van industriële installaties draait het om wendbaarheid. Wereldwijd de juiste expertise op het juiste moment inzetten én managen. Flexibel inspelen op veranderingen. Voortdurend zoeken naar innovatieve Solutions & Services die processen verbeteren. Dat is in een notendop wat onze opdrachtgever doet.

Functie

Wat houdt de functie van Software Service Engineer in?

Jij bent een veelzijdige software engineer met kennis en ervaring in de industriële automatisering. Je hebt kennis van Siemens (SIMATIC S7 / PCS7 / TIA Portal) of Allen-Bradley (CLX), HMI / SCADA systemen en industriële netwerken zoals Profibus en Profinet. Je verleent ondersteuning bij het in bedrijf stellen van projecten op locatie bij de klant. Veel storingen los je op via VPN verbindingen, waarbij je kunt terugvallen op een team van collega’s.

Hoe zou je dag er uit kunnen zien?

Woensdagmorgen 8.00 uur. Je opent de algemene mailbox om te kijken of er nog openstaande storingen zijn. Jouw collega die ’s nachts dienst heeft gehad, vraagt je om samen met je project collega een openstaande storing op te pakken. Daarna belt een andere klant dat zijn productielijn stilligt vanwege een applicatie storing.
Na de lunch werk je samen met je collega een inspectierapport uit. Daarna help je bij het opstellen van een offerte voor een service contract bij een nieuwe klant. Voordat je naar huis gaat verzamel je de materialen die je nodig hebt voor de inspectie van morgen bij de klant op locatie. Fijn om morgen weer even bij de klant te zijn om te horen of je de klant nog ergens bij kunt helpen.

Functie eisen

Als Software Service Engineer beschik je over:

* Een afgeronde HBO opleiding (richting Elektrotechniek / Mechatronica);
* Enkele jaren relevante werkervaring in de industriële automatisering;
* Je hebt veel kennis van moderne besturingssystemen en werkt graag binnen productie- omgevingen en de procesindustrie.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende profielschets:

Je bent praktisch en flexibel in de aanpak van je werk en bent bereid om in een consignatiedienst mee te draaien. Je communiceert makkelijk, zowel mondeling als schriftelijk, in zowel het Nederlands als in het Engels. Stilstaan is voor jou geen optie. Je wilt je verder ontwikkelen; zowel persoonlijk als in je vakgebied en je wilt meehelpen aan de groei van een enthousiast serviceteam

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Bij onze opdrachtgever heerst een fijne werksfeer en volop ruimte voor samenwerking waarbij jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Verder hebben ze persoonlijke begeleiding en opleiding hoog in het vaandel staan en zijn hier dus ook genoeg (doorgroei-)mogelijkheden toe.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:
* Een goed salaris. Ze kennen geen salarisschalen, dit is echt afhankelijk van je kennis en ervaring;
* Winstuitkering;
* Jaarcontract;
* 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen ( 1 week kan worden uitbetaald);
* Consultatievergoeding, oproep vergoeding, overwerk vergoeding, nachtdienst vergoeding, slaapdienst vergoeding;
* Opleidingsbudget.

Inlichtingen

Ben jij de Software Service Engineer (PLC/SCADA) die wij zoeken? Solliciteer dan voor dinsdag 29 mei via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6 29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?