Vacatures

Vacature Software Engineer .NET – Deventer

Introductie

Ben jij een Software Engineer .NET en wil jij werken aan innovatieve projecten bij een Microsoft Gold Partner? Lees dan verder!

Organisatie

Voor wie zoeken we een Software Engineer .NET?

Onze opdrachtgever stelt zich tot doel bedrijfs-, productie- en communicatieprocessen bij afnemers te versoepelen, te vereenvoudigen en te verbeteren. Dit wordt gedaan op basis van hoogwaardige technologische kennis. Kennis die dit bedrijf presenteert in de vorm van inventieve en effectieve product/marktcombinaties. Inventief omdat elke standaardoplossing is verrijkt met de actueelste technologie. Effectief omdat dit bedrijf de branches waarin het opereert tot in de haarvaten kent, zodat bewezen oplossingen op maat geleverd kunnen worden. Ze hebben de mensen, de techniek en de ideeën.

De organisatiestructuur van onze opdrachtgever, gebaseerd op projecten, is ingedeeld naar verticals. Dat wil zeggen: ingedeeld naar de markt die ze bedienen. Zij kennen zes verticals: Logistics, Automotive, Machine & Systems, Industrial Automation, Energy en Healthcare. Iedere vertical bestaat uit professionals met specifieke kennis en expertise van producten en processen van een markt. Waar nodig werken de verticals nauw samen, ze roepen dan (tijdelijke) projectgroepen in het leven, die dwars door de verticals lopen. Door de krachten te bundelen worden producten en diensten sneller opgeschaald en op maat gemaakt voor iedere klant.

Functie

Wat houdt de functie in?

Als Software Engineer .NET werk je aan development projecten in de diverse marktsegmenten. Je komt terecht in innovatieve, complexe ontwikkelomgevingen (bijv. in eigen beheer ontwikkelde ontwikkelstraat voor .NET projecten), waarbij je samen met collega engineers en architect de beste oplossing voor klanten uitwerkt.

Naast het ontwikkelen in .NET krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen, zowel technisch als persoonlijk. Onze opdrachtgever is Microsoft Gold Certified Partner, dus mogelijkheden genoeg!

Functie eisen

Voor de functie van Software Engineer .NET beschik je over:

* Een afgeronde en relevante bachelor;
* Minimaal 2 jaar werkervaring als .NET Software Engineer;
* Recente en relevante werkervaring in C#.NET en/of ASP.NET;
* Kennis en ervaring met Microsoft SharePoint en/of Azure (dit is een pré);
* MCTS of MCPD (dit is een pré);
* Een geldig rijbewijs.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Een passend salaris;
* Een leaseauto;
* 13e maand;
* 29 vakantiedagen;
* Onkostenvergoeding;
* Bonusuitkering;
* Ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Ben jij de Software Developer .NET die wij zoeken? Solliciteer dan voor maandag 28 mei via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6 29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?