Vacatures

Vacature Software Developer Azure/.NET – Regio Rotterdam

Introductie

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze Software Developer met 3 jaar ervaring met Azure en .NET? Bekijk deze vacature regio Rotterdam!

Organisatie

Voor wie zoeken we een Software Developer Azure?

Dit bedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste technische software ontwikkelaars in Nederland. Ze zijn groot genoeg om grootschalige projecten te realiseren en klein genoeg om onze medewerkers een persoonlijke en informele sfeer te bieden.

Onze opdrachtgever stelt zich tot doel bedrijfs-, productie- en communicatieprocessen bij hun afnemers te versoepelen, te vereenvoudigen en te verbeteren. Zij doen dit op basis van hoogwaardige technologische kennis. Kennis die zij presenteren in de vorm van inventieve en effectieve product/marktcombinaties. Inventief omdat elke standaardoplossing is verrijkt met de actueelste technologie. Effectief omdat zij de branches waarin zij opereren tot in zijn haarvaten kennen, zodat zij bewezen oplossingen op maat leveren. Ze hebben de mensen, ze hebben de techniek en ze hebben de ideeën.

Ter uitbreiding van het team Digital Transformation, is onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Software Developer met minimaal 3 jaar werkervaring met Azure en .NET technieken. Ben jij een kei in het ontwerpen en coderen van software, maar wil je meer dan dat? Dan zijn zij op zoek naar jou!

Functie

Wat houdt de functie in?

De projecten die zij binnen deze unit doen, hebben allemaal te maken IoT en Azure Cloud, zijn veelal Agile en hebben een kortere looptijd. Je draait je hand niet om voor meerdere projecten tegelijk. Jouw rol zal in de beginfase meer intern zijn (Barendrecht) maar in de loop van de tijd uitgroeien naar meer contact met klanten. Onze opdrachtgever zorgt voor een zeer ervaren collega die jou alle kneepjes van het vak gaat leren om zo het beste uit jezelf te halen.

Voor deze rol zijn ze op zoek naar een nieuwe collega die naast het coderen en ontwerpen, ook een kei is in het boven water halen van de requirements en deze vast te leggen.

Onze opdrachtgever snapt heel goed dat het schrijven van documenten en documentatie niet het leukste onderdeel is van je werk. Zij proberen dit dan ook zo min mogelijk te doen, maar het moet soms wel gebeuren. Jij pakt dit dan ook zonder problemen op. Ook ga je nieuwe Azure diensten testen en evalueren.

Functie eisen

Als Software Developer Azure/.NET beschik je over:

* Een afgeronde HBO of WO opleiding;
* Een gezonde ambitie om door te groeien (naar Software Architect);
* 3-5 jaar werkervaring in Azure en .NET.

Daarnaast heb je voldoende design skills en durf je vragen te stellen en je requirements op te halen. Met je communicatieve en schriftelijke skills in Engels en Nederlands zit het wel goed, maar bovenal heb je lol in je werk en wil je samen met een ervaren buddie mooie software maken.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Een passend salaris;
* Een leaseauto;
* 13e maand;
* 29 vakantiedagen;
* Onkostenvergoeding;
* Bonusuitkering;
* Ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Ben jij de Software Developer Azure/.NET die wij zoeken? Solliciteer dan voor woensdag 13 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie


Sanne Cremer
+31(0)6 29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?