Vacatures

Vacature Sitecore Lead Developer – Utrecht (inhouse)

Introductie

Ben jij een Sitecore Lead Developer op zoek naar een inhouse functie bij een gerenommeerd bedrijf regio Utrecht? Lees dan verder!

Organisatie

Voor wie zoeken wij een Sitecore Lead Developer?

Je komt in een multidisciplinair team van 10-12 personen met developers van portalen en een Solution Architect.
De portalen (websites) worden gebouwd op een ASP.NET omgeving en met Sitecore/SharePoint technologie waarbij veelvuldig gebruik gemaakt wordt van HTML(5), CSS(3) en AngularJS.

Functie

Wat houdt de functie in?

Als Sitecore Lead developer ben je onderdeel van diverse uitdagende projecten en zet je samen met een jong en enthousiast team interactieve web-portalen in de markt. Hiermee draag je bij aan de digitalisering van de pensioenwereld.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair scrum team, dat zich breed ontwikkelt in een Agile omgeving. Als Sitecore Lead Developer heb je een vooraanstaande rol in het realiseren van het portaal. Daarnaast is het bouwen van unit tests en het documenteren van je werk ook onderdeel van je functie. Je volgt actief de in- en externe ontwikkelingen op het gebied van Sitecore, HTML(5), CSS, Javascript, Angular en Web Api’s. Je werk gaat verder dan alleen code: je hebt een voorbeeldrol en je helpt je team te innoveren en voortdurend te zoeken naar manieren waarop het product en de werkwijze nóg beter kunnen.

Daarnaast help je mee om de bestaande SharePoint portalen te migreren naar Sitecore technologie. Je neemt vanuit kennis en ervaring een sturende rol in projecten, bent kritisch en stuurt collega’s door middel van inhoudelijke feedback. Jij weet met het team een mooi resultaat voor de klant te realiseren.

Tot slot vind je het leuk om Young Talents te coachen en ze de in’s & out’s te leren op het gebied van Sitecore. Je weet vanuit je kennis en enthousiasme het team te motiveren en naar een hoge niveau te tillen.

Functie eisen

Als Sitecore Lead Developer beschik je over:

* Een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau in een technische richting;
* Minimaal 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van portaal oplossingen en web applicaties;
* Kennis van het realiseren van een responsive design en search engine optimization technieken, search driven websites en de infrastructuur die de oplossingen ondersteund;
* Ervaring in een senior- of coachende rol.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende profielschets:
Je houdt nieuwe ontwikkelingen op het gebied van web technologie goed in de gaten. Daarnaast ben je sterk analytisch en creatief in het vinden van oplossingen. Ook ben je communicatief sterk en kun je beïnvloeden. Tot slot hebben Sitecore, ASP.NET, AngularJS, HTML(5), CSS, Javascript en web api’s voor jou geen geheimen.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* De salarisrange loopt tot €5.071,- (bruto per maandop basis van 36 uur per week);
* 25 vakantiedagen op basis van 36 uur;
* 13e maand;
* Goede pensioenregeling;
* Ziektekostenverzekering + gezinskorting;
* Reiskostenvergoeding;
* Studiekostenregeling op maat.

Inlichtingen

Ben jij de Sitecore Lead Developer die wij zoeken? Solliciteer dan voor dinsdag 27 maart via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6 29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?