Vacatures

Vacature Service Monteur – Doetinchem

Introductie

Ben jij een ervaren Service Monteur op zoek naar een afwisselende baan met ontwikkelmogelijkheden binnen de IA? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Voor wie zijn we op zoek naar een Service Monteur?

Zonder beweging staat alles stil. Ook bij advisering, engineering, realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud van industriële installaties draait het om wendbaarheid. Wereldwijd de juiste expertise op het juiste moment inzetten én managen. Flexibel inspelen op veranderingen. Voortdurend zoeken naar innovatieve Solutions & Services die processen verbeteren. Dat is in een notendop wat onze opdrachtgever doet.

Het netwerk van onze opdrachtgever telt wereldwijd 20.000 specialisten en 300 business units in 40 landen. In Nederland bewegen 850 ondernemende professionals vanuit 23 business units de industrie. De business unit in Doetinchem telt 20 medewerkers en is gespecialiseerd in service & onderhoud van hoogwaardige industriële automatisering- en productie gerelateerde IT systemen, zowel software als hardware. De klanten van deze opdrachtgever zijn zowel te vinden in de industrie in alle marktsegmenten waaronder food en feed als in de gebouw gebonden omgeving.

Functie

Wat houdt de functie van Service Monteur in?

Als Service Monteur voer je zelfstandig elektrotechnische montage- en service- en onderhoudswerkzaamheden uit aan industriële en / of gebouwgebonden installaties bij opdrachtgevers. Je richt je op het preventief en correctief onderhouden van gebouwgebonden installaties en complexe automatiseringssystemen. Hierbij kun je denken aan moderne PLC en PC besturingssystemen, visualisatiesystemen en communicatienetwerken. Je werkzaamheden vinden zowel tijdens de reguliere kantooruren als ook in storingsdienst plaats en kunnen dus buiten de reguliere kantooruren plaatsvinden.

Functie eisen

Voor de functie van Service Monteur beschik je over:

* MBO+ werk- en denkniveau met een afgeronde technische opleiding, bijv. Elektrotechniek of Mechatronica;
* Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de vakgebieden Industriële Automatisering en gebouwgebonden installaties;
* Een VCA-diploma of bereidheid om deze te halen;
* Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Bij onze opdrachtgever heerst een fijne werksfeer en volop ruimte voor samenwerking waarbij jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Verder hebben ze persoonlijke begeleiding en opleiding hoog in het vaandel staan en zijn hier dus ook genoeg (doorgroei-)mogelijkheden toe.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:
* Een goed salaris. Ze kennen geen salarisschalen, dit is echt afhankelijk van je kennis en ervaring;
* Winstuitkering;
* Jaarcontract;
* 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen ( 1 week kan worden uitbetaald);
* Consultatievergoeding, oproep vergoeding, overwerk vergoeding, nachtdienst vergoeding, slaapdienst vergoeding;
* Opleidingsbudget.

Inlichtingen

Ben jij de Service Monteur die wij zoeken? Solliciteer dan voor woensdag 30 mei via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6 29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?