Vacatures

Vacature Service Engineer PLC/SCADA – Assen

Introductie

Ben jij een Service Engineer PLC/SCADA op zoek naar een functie bij een internationaal succesvol bedrijf? Lees dan verder!

Organisatie

Voor wie zoeken we een Service Engineer PLC/SCADA?

Zonder beweging staat alles stil. Ook bij advisering, engineering, realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud van industriële installaties draait het om wendbaarheid. Wereldwijd de juiste expertise op het juiste moment inzetten én managen. Flexibel inspelen op veranderingen. Voortdurend zoeken naar innovatieve Solutions & Services die processen verbeteren. Dat is in een notendop wat onze opdrachtgever doet.

Het netwerk van onze opdrachtgever telt wereldwijd 20.000 specialisten en 300 business units in 40 landen. In Nederland bewegen 850 ondernemende professionals vanuit 23 business units de industrie.

Functie

Wat ga je doen?

Een productielijn is meestal continu in bedrijf voor een optimaal rendement. Stilstand is funest voor de producent. De service afdeling van dit bedrijf is daarom 24/7 beschikbaar om met een team van enthousiaste en deskundige software engineers storingen bij industriële klanten op te lossen en zorg te dragen voor continuïteit en optimalisering van productie-automatiseringssystemen. Als Software Engineer PLC/SCADA verricht je naast correctief ook preventief onderhoud en ben je actief met analyse en het doen van verbetervoorstellen.

Functie eisen

Voor de functie van Service Engineer PLC/SCADA beschik je over:

* Afgeronde HBO opleiding (richting Elektrotechniek/Mechatronica);
* Enkele jaren relevante werkervaring in de industriële automatisering;
* Veel kennis van moderne besturingssystemen zoals Siemens (SIMATIC S7/PCS7/TIA Portal) of Allen Bradley (CLX), HMI/SCADA systemen en industriële netwerken zoals Profibus en Profinet.

Verder herken je jezelf in de volgende profielschets:

Je bent praktisch en flexibel in de aanpak van je werk en bent bereid om in een consignatiedienst mee te draaien. Daarnaast communiceer je gemakkelijk, zowel mondeling als schriftelijk, in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Tot slot is stilstaan voor jou geen optie. Je wilt je verder ontwikkelen; zowel persoonlijk als in je vakgebied.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Een fijne werksfeer en volop ruimte voor samenwerking waarbij jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Verder hebben ze persoonlijke begeleiding en opleiding hoog in het vaandel staan en zijn hier dus ook genoeg (doorgroei-)mogelijkheden toe.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:
* De salarisschaal loopt tot ongeveer €5.000,- bruto per maand op basis van 40 uur;
* De mogelijkheid om 32 of 36 uur te werken;
* Een vast contract;
* Lease-auto;
* Netto onkostenvergoeding & eventuele vergoeding voor cosnigatiedienst;
* Laptop en telefoon;
* Winstdeling 4 a 5 % op jaarbasis;
* De mogelijkheid tot deelname in het bedrijfsaandelenplan.

Inlichtingen

Ben jij de Services Engineer PLC SCADA die wij zoeken? Solliciteer dan voor woensdag 13 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6 29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?