Vacature Senior System Engineer – Utrecht

Introductie

Wil jij als kartrekker werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie en bijdragen aan betere zorgverlening? Lees dan verder!

Organisatie

Deze organisatie is gevestigd in Utrecht en levert eerstelijnszorg aan meer dan 150.000 mensen vanuit meer dan 20 gezondheidscentra in Nederland. Het is een vernieuwende organisatie waar eerstelijns zorgverleners vanuit verschillende disciplines één geheel vormen en efficiënt en doelgericht samenwerken. Denk aan Psychologen, Huisartsen, Apothekers en Fysiotherapeuten. Ze hebben een eigen platform ontwikkeld voor online zorg. Qua diensten kun je o.a. denken aan oplossingen voor videoconsults met behandelaren, inzicht in labuitslagen en afspraken maken.

Er is een informele sfeer waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Zodoende kun je het bedrijf helpen met de verdere groei. Er zijn ook veel mogelijkheden om je persoonlijke en technische skills verder te ontwikkelen met trainingen en cursussen.

Functie

Je wordt onderdeel van een klein operationeel team (± 6fte), waarbij jij hét technische geweten wordt van en veel ruimte krijgt om mee te denken over technische en procesmatige verbeteringen. Jij zult de meest complexe issues oppakken en bent een vraagbaak voor collega’s. Deze functie heeft betrekking op zowel de eigen kantooromgeving als van externe klanten van de eigen IT diensten (o.a. digitaal patiëntenportaal, online videochat applicatie, backoffice declaratiesysteem). Je focust op o.a. optimale IT-dienstverlening en ondersteuning van collega’s, implementaties, migraties, configuraties en beheer op landelijk niveau en schakelt met externe partijen. Ook zul je incidenteel naar locaties gaan om incidenten te verhelpen. Je kunt doorgroeien richting (Microsoft) Cloud Engineer.

– Technologie –

o.a. Windows Server 2016, Azure oplossingen, Cisco hardware, MPLS netwerk, Citrix based computing, Sharepoint, Office365, Networking, Security, Storage

Functie-eisen

• Afgeronde HBO of WO;
• Minimaal 5 jaar ervaring als System Engineer of vergelijkbare functie;
• Ervaring met Windows Server 2016, Azure (pré), Netwerken en Security

Aanbod

Jaarcontract (daarna vast), goed salaris, 30 vakantiedagen, reiskostenvergoeding/OV kaart, pensioenregeling, laptop, telefoon, flexibele werktijden, thuiswerken, poolauto (lease-auto is bespreekbaar), studie, mogelijkheid om 32 tot 40 uur werken. Vanaf je 2e contract krijg je een bonusregeling obv performance (max 10% van je jaarsalaris).

Inlichtingen

Ben jij de System Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp