Vacatures

Vacature Senior Software Developer .NET – Rotterdam

Introductie

Ben jij een Senior Software Developer .NET op zoek naar een kleurrijke carrière bij een IT dienstverlener? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Voor wie zoeken we een Senior Software Developer .NET?

Dit bedrijf biedt een inspirerende werkomgeving met een diversiteit aan collega’s. Samen voer je interessante projecten uit bij toonaangevende klanten. Hier werken, betekent werken met collega’s die hun vak verstaan en dit laten zien bij opdrachtgevers.

Medewerkers worden bij deze organisatie gezien als partner waarmee successen behaald en gedeeld worden.
Onze opdrachtgever stimuleert persoonlijke ontwikkeling en verwacht hierbij zelfstandigheid en gedrevenheid van medewerkers. Kennisdeling is een van de belangrijkste essenties; zowel met elkaar als met de klanten.

De strategie is gericht op samenwerken: met de klant, met partners en met de medewerkers. Op deze manier ontstaat er een duurzame vertrouwensrelatie: 1 + 1= 3.

Veranderingen in het IT landschap, bijvoorbeeld met ketenintegratie en het toenemend belang van webapplicaties, vragen om steeds meer dynamiek. Portals en applicaties zijn dé primaire schakel tussen het bedrijfsproces en de IT-ondersteuning. De portals of applicaties vertegenwoordigen de wensen en behoeften van de ‘business’. Ze zijn daarmee van essentieel belang voor het realiseren van uw bedrijfsdoelen. De continuïteit van bedrijfsprocessen valt of staat met het professioneel ontwikkelen en beheren van deze maatwerk toepassingen. Onze opdrachtgever helpt met het bouwen, integreren en/of vernieuwen en beheren van (bestaande) applicaties en portals op basis van Microsoft (.Net, SharePoint, BizTalk, etc.), Java en mobiele technologie.

Functie

Wat ga je doen?

Als Senior Software Developer .Net ben je verantwoordelijk voor het realiseren van hoogwaardige software voor klanten. Je maakt deel uit van een innovatief team waarbij kennisontwikkeling centraal staat. De projecten waar je aan werkt variëren behoorlijk, maar maken wel altijd gebruik van Microsoft technologie.

Functie eisen

Als Senior Software Developer .NET beschik je over:

* Een relevante en afgeronde HBO- of WO-opleiding;
* >5 jaar ervaring als Software Developer;
* Kennis van en ervaring met Visual Studio en SQL Server;
* Kennis van en ervaring met: C#, ASP.NET, HTML, AngularJS;
* Relevante Microsoft certificering;
* Kennis van en ervaring met Microsoft Azure (dit is een pre);
* Sterke analytische- en communicatieve vaardigheden;
* Goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Een intern netwerk waarbij het draait om gezelligheid, samenwerking en kennisdeling. Kortom: Inhoud met plezier combineren! Ze organiseren veel (in)formele meetings, teamuitjes, kennissessies, een knallend kerstfeest op een gave locatie en sportiviteit (voor de liefhebber). Daarnaast hebben ze een tap, die ‘s avonds regelmatig open gaat na een bijeenkomst op kantoor. Ook bieden ze ruime mogelijkheden tot het volgen van zowel individuele als collectieve trainingen. Buiten het standaard aanbod, kan je ook zelf cursussen aandragen die je graag wil doen. Tot slot is dit bedrijf op verschillende gebieden Microsoft Gold partner (het hoogst haalbare binnen het Microsoft Partner Network) wat inhoudt dat je de beschikking hebt tot alle nieuwe Microsoft-software en licenties.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:
* Een uitstekend salaris;
* 26 vakantiedagen per jaar + 8% vakantiegeld;
* Leaseauto, laptop & telefoon;
* Provisieregeling van 1% en een winstdelingregeling;
* Vaste netto onkostenvergoeding van €40,00 per maand;
* Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen/behalen van certificeringen;
* Collectieve ongevallenverzekering;
* Collectieve zorgverzekering;
* Pensioenvoorziening.

Inlichtingen

Ben jij de Senior Software Developer .NET die wij zoeken? Solliciteer dan voor 26 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6 29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?