Vacatures

Vacature Senior Network Engineer – Gorinchem

Introductie

Ben jij een Senior Network Engineer? Bekijk dan deze vacature bij een Microsoft Gold Partner / Cisco Premier Partner!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Onze opdrachtgever is een technisch bedrijf dat van mening is dat ze alleen maar uitstekende kwaliteit kunnen leveren als ze alles zelf doen. Technologie lijkt ingewikkeld en dat is het ook. Maar, daar hoeven hun klanten niets van te merken. Daarom bieden zij Alles-of-Niets-ICT. Er is geen ander bedrijf in Nederland te vinden, dat al deze disciplines in eigen beheer heeft. Overal is over nagedacht en dat maakt het werken leuk en gemakkelijk. Iedere klant heeft overal en via elk device toegang tot documenten en contacten met collega’s. Zonder obstakels en zonder zorgen. Klantgerichtheid, persoonlijke aandacht en collegialiteit zie je hier dan ook terug.

In het kort:
* 4 datacenters, eigen glasvezelverbindingen, een eigen DSL infrastructuur, een eigen internetaansluiting en virtualisatie omgeving;
* Microsoft Gold Partner;
* Cisco Premier Partner;
* ISO 9001 en 27001 gecertificeerd;
* Microsoft Hybride cloud infrastructuur gecertificeerd;
* Vmware Premier Partner;
* Cloudstanding Founding Partner, CSP Partner en onze opdrachtgever behoort tot de TOP 20 hosting bedrijven van Nederland.

Functie

Wat ga je doen?

Als Senior Network Engineer ben je dagelijks bezig met het verbeteren van het datacenter platform. De 4 datacenters zijn gekoppeld met vele fiber verbindingen om zo een redundante setup te maken. Daarmee ben je dus technisch verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de netwerkomgevingen van klanten en zorg je ervoor dat storingen zoveel mogelijk voorkomen worden. Dat houdt in: meer dan 9000 werkplekken, meer dan 1000 servers en ruim 3.000 Cisco netwerkcomponenten onder jouw hoede!

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met je team analyseer je veel voorkomende problemen en samen bedenk en implementeer je adequate oplossingen. Als Senior Network Engineer heb je een unieke positie. Naast de technische uitdagingen die je elke dag probeert op te lossen, ben je ook innovatief en wil je het platform verbeteren of het portfolio uitbreiden. Naast deze werkzaamheden ben je ook 3e lijn support en help je het supportteam in het analyseren en oplossen van technische issues. Hierdoor wordt het team elke dag een stukje beter.

Hoe kan je dag er uit zien?

Uit de reporting blijkt dat er een trend zichtbaar is op een aantal firewall’s. Je gaat op onderzoek uit en traceert traffic flows. Je komt tot de conclusie dat er een flinke groei zit in het verbruik bij een aantal klanten. Je trekt aan de bel en je gaat samen met collega’s een onderzoek starten naar next-generation firewall’s om een verdere groei aan te kunnen. Zo kunnen jullie de klanten een nog veiligere werkplek bieden. Uiteraard ga je deze ook implementeren! Uit de monitoring blijkt dat er een nieuwe vatbaarheid is gedetecteerd op de VPN setup, dat is wel het laatste wat je opdrachtgever wilt! Je duikt de Cisco wereld in en er blijkt zojuist een nieuwe IOS beschikbaar gesteld te zijn. Je gaat deze testen en plant de implementatie in.

Functie eisen

Jij bent een Senior Network Engineer met:

* Een afgeronde, relevante ICT opleiding;
* HBO werk- en denkniveau;
* Ruime ervaring (>5 jaar) met complexe Cisco infrastructuren icm BGP;
* Ruime ervaring in het oplossen van technische, complexe storingen en het uitvoeren van installatie-,
configuratie-, en onderhoudswerkzaamheden van ICT-componenten;
* Ervaring met het registreren en signaleren van informatiebeveiligingsrisico’s en – incidenten;
* CCNP Routing en Switching;
* Ervaring in de Datacenter / ISP wereld (dit is een pré);
* Ruime ervaring op het gebied van monitoring (meten is weten!).

Verder ben je flexibel en ben je bereid om onderhoud uit te voeren buiten kantoortijden. Ook kun je goed samenwerken en communiceren, werk je orderlijk en klantgericht, kun je je goed inleven en ben je een sterke onderhandelaar. Ook vind je het leuk om out-of-the-box te denken; voor goede ideeën is er bij dit bedrijf zeker budget!

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Uiteraard krijg je hiervoor veel terug. Je werkt met een compact team welke verantwoordelijk is voor de ontwikkeling, onderhoud en uitbreidingen van het datacenter en haar diensten. Je krijgt inspraak in de ontwikkeling en de visie. Je werkt met de nieuwste technieken en kwalitatief hoogstaande producten. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft, Cisco, Avinet en HPE. Je gaat aan de slag met ontzettend gemotiveerde collega’s die elke dag beter willen worden.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:

Arbeidsvoorwaarden:
* De salarisschaal loopt tot €4500,- o.b.v. 40 uur;
* Een jaarcontract;
* Een uitstekende bonusregeling;
* Pensioensregeling 50/50;
* De mogelijkheid tot het volgen van seminars en ontzettend veel opleidingsmogelijkheden. Er zit geen limiet aan het budget;
* Eventueel een lease-auto, anders een reiskostenvergoeding;
* 25 vakantiedagen;
* Vergoeding consignatiediensten.

Inlichtingen

Ben jij de Senior Network Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan voor vrijdag 15 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Drs. Sanne Cremer
06 29 52 09 05
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?