Vacature Senior .NET Consultant – Randstad

Introductie

Wil jij werken bij een specialistische en platte club met Microsoft ‘vakidioten’? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een jong bedrijf in Utrecht (± 30fte) met echte ‘vakidioten’ gefocust op het gebied van Microsoft development (veel web & cloud, ze hebben ook nog een apart cloud label). Er is veel saamhorigheid en betrokkenheid en de cultuur is informeel en plat en dat willen ze zo houden. Het is eigenlijk een soort van professionele vriendengroep. Ze willen daarom groeien richting circa 50 fte en niet groter. Ze hebben ook geen zin in ‘management lagen’. Ze willen alleen opdrachten doen waar ze écht impact hebben en niet een ‘extra handje’ zijn. Ze worden enthousiast als ze een klant bij de hand kunnen nemen. Simpelweg code kloppen doen ze niet. Je beslist zelf mee over welke opdrachten je doet, hebt invloed in de bedrijfsstrategie, wordt betrokken bij het aantrekken van nieuwe collega’s en krijgt veel ruimte voor je eigen ontwikkeling (werktijd én budget). Ze helpen je groeien in de richting die je zelf wil; dat kan tech inhoudelijk zijn, maar ook qua rol (denk aan Lead Developer of (Solution) Architect). Uiteraard zul je grotendeels focussen op een project voor een klant, maar daarnaast is er alle ruimte om op andere manieren plezier uit je werk te halen en bij te dragen; denk aan trainingen geven, spreken op events of de nieuwste techniek onderzoeken en kennis daarover te delen met collega’s. Ze werken voor zowel toonaangevende etterprises als start-ups en scala ups. Bekende namen zijn bijvoorbeeld ABN AMRO, DSW, KPN, Belastingdienst, Deloitte, Ortec, AkzoNobel, VGZ, VU Amsterdam, Blokker, De Nederlandsche Bank, eurocom, Soulve, Robidus, ship it smarter, Saint-Gobain, Worth, Reconi.

Functie

Wat je gaat doen qua rol en techniek hangt af van jouw skills én interesses. Er wordt gezamenlijk gekeken/gezocht naar wat een interessante opdracht voor jou is, zowel inhoudelijk als logistiek. Je gaat geen opdrachten doen die je niet interessant vindt! Opdrachten zijn stabiel (al gauw een jaar), dus geen wekelijkse wisselingen! Uiteraard wordt van jou als ervaren expert wat extra’s verwacht en be je in staat om het voortouw te nemen. Inhoudelijk is .NET de basis, maar wat je precies gaat doen hangt af van jouw interesses en kennis. Dat varieert van ingewikkelde back-end ‘puzzels’ of nieuwbouw binnen een enterprise tot het werken aan een gave app voor een start-up. Naast je project, zul je onderdeel uitmaken van het hechte team specialisten waarmee je regelmatig meetups, kennissessies en ‘labdagen’ hebt. Elkaar aansporen om op de hoogte te blijven van nieuwe technische ontwikkelingen en jezelf blijven ontwikkelen vinden ze belangrijk. Daarnaast kun je op elkaar terugvallen als je in een project tegen bepaalde zaken aanloopt. – Technologieën / Methoden – o.a. C#, .NET Core, .NET 6/7, Angular, Vue, React, Gatsby, Typescript, Node.js, Kubernetes, Azure, AWS, Elasticsearch, Git, SonarCloud, Cloud native, Design Patterns, Microservices, Blazor, GraphQL, SQL, Azure DevOps, Scrum.

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO; • Relevante Microsoft certificering; • Minimaal 4 jaar ervaring als Software Developer met .NET; • In staat om de beste oplossingen te bedenken en klanten daarin technisch mee te nemen; • Communicatief sterk en gepassioneerd in je vak. Verder ben je snel in staat om jezelf nieuwe frameworks eigen te maken en ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen op Microsoft-gebied.

Aanbod

Vast contract, goed salaris (geen vaste schalen), 26 vakantiedagen, lease of mobiliteitsvergoeding (€950 incl. brandstof), onkostenvergoeding van €100 per/maand, laptop naar keuze, bonus (25% vd winst wordt verdeeld over medewerkers), €50 per maand voor tel + abonnement naar keuze, internetvergoeding, thuiswerken, studie (budget en werktijd), events bezoeken, techsessies, pensioenregeling

Inlichtingen

Ben jij de .NET vakidioot die wij zoeken? Reageer dan via de ‘ik heb interesse’ button. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal via onderstaande gegevens.

Sollicitatie

Maurice van der Wal +31(0)6 21 22 03 27 maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!