Vacatures

Vacature Senior Microsoft BI Consultant – Rotterdam

Introductie

Ben jij een Senior Microsoft BI Consultant op zoek naar een kleurrijke carrière bij een IT dienstverlener? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Voor wie zoeken we een Senior Microsoft BI Consultant?

Dit bedrijf biedt een inspirerende werkomgeving met een diversiteit aan collega’s. Samen voer je interessante projecten uit bij toonaangevende klanten. Hier werken, betekent werken met collega’s die hun vak verstaan en dit laten zien bij opdrachtgevers.

Medewerkers worden bij deze organisatie gezien als partner waarmee successen behaald en gedeeld worden.
Onze opdrachtgever stimuleert persoonlijke ontwikkeling en verwacht hierbij zelfstandigheid en gedrevenheid van medewerkers. Kennisdeling is een van de belangrijkste essenties; zowel met elkaar als met de klanten.

De strategie is gericht op samenwerken: met de klant, met partners en met de medewerkers. Op deze manier ontstaat er een duurzame vertrouwensrelatie: 1 + 1= 3.

Functie

Wat ga je doen?

Als Senior BI Consultant Microsoft lever je een bijdrage aan de verbetering van de besturing van organisaties. Je bent verantwoordelijk voor de analyse van business processen en de vertaling hiervan naar concrete, consistente en betrouwbare informatievoorziening. Uitgangspunt hierbij is de informatiebehoefte van de klant. Als Senior Microsoft BI Consultant word je tevens betrokken bij de inhoudelijke ondersteuning van salestrajecten.

Daarnaast ontwerp, ontwikkel en implementeer je concrete oplossingen zoals management dashboards en -rapportages en analyse omgevingen ten behoeve van de besturing op alle niveaus van de organisatie. Je dicht de kloof tussen enerzijds de organisatorische besturingsvraagstukken en anderzijds de BI concepten, technieken en gereedschappen die ingezet worden om via rapportage en gedragsverandering van management, de besturing van organisaties te verbeteren.

Functie eisen

Voor de functie van Senior Microsoft BI Consultant beschik je over:

* Een relevante afgeronde HBO- of WO- opleiding;
* Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als BI-Consultant;
* Kennis en ervaring met Microsoft BI tools;
* Ervaring met pre-sales (dit is een pré).

Daarnaast herken je jezelf in de volgende profielschets:

Je hebt een sterk analytisch vermogen en bent proactief. Je beschikt over het vermogen om bedrijfsprocessen te doorgronden en bent in staat om de klant het voordeel van BI omgevingen uit te leggen. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en kun je je goed uitdrukken in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Een intern netwerk waarbij het draait om gezelligheid, samenwerking en kennisdeling. Kortom: Inhoud met plezier combineren! Ze organiseren veel (in)formele meetings, teamuitjes, kennissessies, een knallend kerstfeest op een gave locatie en sportiviteit (voor de liefhebber). Daarnaast hebben ze een tap, die ‘s avonds regelmatig open gaat na een bijeenkomst op kantoor. Ook bieden ze ruime mogelijkheden tot het volgen van zowel individuele als collectieve trainingen. Buiten het standaard aanbod, kan je ook zelf cursussen aandragen die je graag wil doen. Tot slot is dit bedrijf op verschillende gebieden Microsoft Gold partner (het hoogst haalbare binnen het Microsoft Partner Network) wat inhoudt dat je de beschikking hebt tot alle nieuwe Microsoft-software en licenties.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:
* Een uitstekend salaris;
* 26 vakantiedagen per jaar + 8% vakantiegeld;
* Leaseauto, laptop & telefoon;
* Provisieregeling van 1% en een winstdelingregeling;
* Vaste netto onkostenvergoeding van €40,00 per maand;
* Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen/behalen van certificeringen;
* Collectieve ongevallenverzekering;
* Collectieve zorgverzekering;
* Pensioenvoorziening.

Inlichtingen

Ben jij de Senior Microsoft BI Consultant die wij zoeken? Solliciteer dan voor 26 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6-29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?