Vacature Senior Java Developer – Utrecht

Introductie

Wil jij als Senior Java Developer impact hebben bij een toonaangevend internationaal bedrijf? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een grote internationale organisatie en zeer innovatief op het gebied van IT. Dagelijks maken miljoenen mensen wereldwijd gebruik van hun (software) producten en vertrouwen hen met gevoelige data. Hoewel het een grote organisatie is, werken ze met diverse units en teams waardoor er een informele cultuur is waarbinnen snel geschakeld kan worden. Ze zetten zich al jaren in voor het klimaat en zijn maatschappelijk betrokken door te investeren in sport, onderwijs en cultuur. Tevens helpen ze vluchtelingen bij het vinden van een baan. Ze investeren ook veel in hun eigen medewerkers, zowel inhoudelijk (trainingen, cursussen) als persoonlijk (borrels, events, uitstapjes > hoewel dit nu lastig is..).

Functie

Je komt te werken in een DevOps team dat focust op het ontwikkelen van verbeterde data verbindingen, het verbeteren van bestaande applicaties en de transitie van een on premise data platform naar de cloud. Je bent verantwoordelijk voor o.a. het schrijven van (Java) code, implementeren van SOAP services, REST & Java programma’s, productie van slimme data matching en filterende algoritmes, complexe business vraagstukken vertalen naar IT oplossingen, robuuste code produceren in de AWS cloud of on premise en aan de hand van onderzoek systemen en project doelen definiëren.

Binnen de teams is er veel aandacht voor kennisdeling en heerst er een groot verantwoordelijkheidsgevoel om samen met de beste (technische) oplossingen te komen, van design tot en met implementatie. Je krijgt ook alle ruimte om jouw ideeën toe te passen en je collega’s daar in mee te nemen. “Eigenwijsheid” wordt gewaardeerd, ze zoeken geen ja-knikkers.

Er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Afhankelijk van je ambitie(s) kun je denken aan o.a. Scrum Master, Lead Developer, Team Lead, (Solution) Architect, of juist meer richting managent waarbij je verantwoordelijk bent voor diverse (Devops) teams.

– Technologie / Methoden –
o.a. Java 8, Spring, Hibernate, JDBC, Oracle DB, Linux, WebSphere, SOAP, Rest webservices, SQL queries, AWS, Azure, Azure DevOps, CI/CD, Agile/Scrum.

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO;
• Minimaal 5 jaar ervaring als Software Developer met Java;
• Ervaring met web en cloud oplossingen;
• Communicatief sterk en proactief.

Aanbod

o.a. vast contract, goed salaris (grofweg €4.000 – €5.500 bruto), vaste 13e maand, benefit budget (10% van je maandsalaris als vrij te besteden budget), studiebudget, volledige reiskostenvergoeding, pensioenregeling, laptop, flexibiliteit & thuiswerken (nu volledig thuis en ‘straks’ 1-2 dagen op kantoor), 36 of 40 uur werken.

Inlichtingen

Ben jij de Senior Java Developer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp