Vacatures

Vacature Senior Infrastructure Engineer – Gorinchem

Introductie

Ben jij een Senior Infrastructure Engineer? Bekijk dan deze vacature bij een Microsoft Gold Partner / Cisco Premier Partner!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Onze opdrachtgever is een technisch bedrijf dat van mening is dat ze alleen maar uitstekende kwaliteit kunnen leveren als ze alles zelf doen. Technologie lijkt ingewikkeld en dat is het ook. Maar, daar hoeven hun klanten niets van te merken. Daarom bieden zij Alles-of-Niets-ICT. Er is geen ander bedrijf in Nederland te vinden, dat al deze disciplines in eigen beheer heeft. Overal is over nagedacht en dat maakt het werken leuk en gemakkelijk. Iedere klant heeft overal en via elk device toegang tot documenten en contacten met collega’s. Zonder obstakels en zonder zorgen. Klantgerichtheid, persoonlijke aandacht en collegialiteit zie je hier dan ook terug.

In het kort:
* 4 datacenters, eigen glasvezelverbindingen, een eigen DSL infrastructuur, een eigen internetaansluiting en virtualisatie omgeving;
* Microsoft Gold Partner;
* Cisco Premier Partner;
* ISO 9001 en 27001 gecertificeerd;
* Microsoft Hybride cloud infrastructuur gecertificeerd;
* Vmware Premier Partner;
* Cloudstanding Founding Partner, CSP Partner en onze opdrachtgever behoort tot de TOP 20 hosting bedrijven van Nederland.

Functie

Wat ga je doen?

Als Senior Infrastructure Engineer ben jij dagelijks bezig met het verbeteren van het datacenter platform van onze opdrachtgever. Daarmee ben je technisch verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de netwerkomgevingen van de klanten en zorg je ervoor dat storingen zoveel mogelijk voorkomen worden. Dat houdt in: meer dan 9000 werkplekken, meer dan 1000 servers en ruim 3.000 Cisco netwerkcomponenten onder jouw hoede!

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met je team analyseer je veel voorkomende problemen en samen bedenk en implementeer je adequate oplossingen. Als Senior Infrastructure Engineer ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de generieke applicaties welke door vele duizenden eindgebruikers gebruikt worden en de monitoring van de shared omgeving. Naast deze werkzaamheden ben je ook 3e lijn support, je helpt het supportteam in het analyseren en oplossen van technische issues op het gebied van klant specifieke software deployments. Hierdoor wordt het team elke dag een stukje beter.

Hoe kan je dag er uit zien?

Er is een nieuwe build van Windows 10 uit; deze moet zo snel mogelijk uitgerold worden bij je opdrachtgever. Daarna kan je snel de klanten helpen met deze nieuwe versie en ze blij maken met nieuwe functionaliteiten en een veiliger netwerk. Er blijkt een grote bug in de uitgerolde flashplayer te zitten; deze wil je natuurlijk zo snel mogelijk bijwerken om zo te voorkomen dat klanten hier hinder van gaan ondervinden. Happy klanten, daar ga je voor!

Functie eisen

Jij bent een Senior Infrastructure Engineer met:

* Een afgeronde, relevante ICT opleiding;
* HBO werk- en denkniveau;
* Ruime ervaring (>5 jaar) met SCCM / ConfMgmr;
* Ervaring op met SCOM (dit is een pré);
* Ruime ervaring in het oplossen van technische, complexe storingen en het uitvoeren van installatie-,
configuratie-, en onderhoudswerkzaamheden van ICT-componenten;
* Ervaring met het registreren en signaleren van informatiebeveiligingsrisico’s en incidenten;
* MCSA 2012 certificering of hoger;
* Ervaring op het gebied van monitoring.

Verder ben je flexibel en ben je bereid om onderhoud uit te voeren buiten kantoortijden. Ook kun je goed samenwerken en communiceren, werk je orderlijk en klantgericht, kun je je goed inleven en ben je een sterke onderhandelaar. Ook vind je het leuk om out-of-the-box te denken; voor goede ideeën is er bij dit bedrijf zeker budget!

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Uiteraard krijg je hiervoor veel terug. Je werkt met een compact team welke verantwoordelijk is voor de ontwikkeling, onderhoud en uitbreidingen van het datacenter en haar diensten. Je krijgt inspraak in de ontwikkeling en de visie. Je werkt met de nieuwste technieken en kwalitatief hoogstaande producten. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft, Cisco, Avinet en HPE. Je gaat aan de slag met ontzettend gemotiveerde collega’s die elke dag beter willen worden.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:

Arbeidsvoorwaarden:
* De salarisschaal loopt tot €4500,- o.b.v. 40 uur;
* Een jaarcontract;
* Een uitstekende bonusregeling;
* Pensioensregeling 50/50;
* De mogelijkheid tot het volgen van seminars en ontzettend veel opleidingsmogelijkheden. Er zit geen limiet aan het budget;
* Eventueel een lease-auto, anders een reiskostenvergoeding;
* 25 vakantiedagen;
* Vergoeding consignatiediensten.

Inlichtingen

Ben jij de Senior Infrastructure Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan voor vrijdag 15 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Drs. Sanne Cremer
06 29 52 09 05
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?