Vacature Senior Front-end Developer – Den Haag

Introductie

Wil jij impact bij een klein bedrijf met grootse daden en werken aan eigen producten op het gebied van security? Lees dan verder!

Organisatie

Het is een internationaal bedrijf in Den Haag (±25fte) dat met succes beveiligde zoekmachines heeft ontwikkeld die dagelijks miljoenen keren worden gebruikt. Meer dan 5 jaar geleden hebben ze een oplossing ontwikkeld voor de bescherming van de privacy van e-mail verkeer. Ze hebben hun webmail client geïntegreerd met OpenPGP en via IMAP/SMTP. Momenteel zijn ze een nieuwe webmail interface aan het bouwen om een groter publiek te bereiken en het mobiele platform te veroveren. Ze hebben veel internationale klanten en zitten ook in de VS. Hoewel ze grootse dingen doen, is het een klein bedrijf met een platte en informele (startup) cultuur.

Functie

Je gaat werken in een klein DevOps team en de kar trekken op het gebied van front-end en collega’s daar in meenemen. Je gaat bouwen aan de VueJS webmail client en Gridsome website. Uiteraard schrijf je nieuwe (clean) code en herstructureer je bestaande code. Daarnaast ben je betrokken bij de migratie naar Typescript en help je met het testen van het product en de website. In het team zitten echt gepassioneerde ‘vakidioten’ met veel affiniteit met security. Je bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces; van design en architectuur tot en met implementatie. Het IT team bestaat uit; 1 Lead (Back-end) Developer, 3 Back-end Developers, 2 Front-end Developers, 1 DevOps Engineer en 1 User Experience Specialist.

– Technologie / Methoden –

o.a. VueJS, Javascript, TypeScript, ECMAScript, HTML, CSS, API’s, UI/UX, PWA technologieën, Gridsome, Python, OpenAPI, GNU gettext, email protocols & servers, OpenPGP, Jira, Git(lab), Gitlab CI, Ansible, Fabric.

De bredere technologie stack omvat o.a. Django, Linux (Open Source), Docker, Kubernetes, Rook.io, Ceph, Traefik, Let’s Encrypt, HAProxyLUKS, GPG, cryptsetup, Postfix, Dovecot, Selenium, Webpack, SonarQube, PostgreSQL.

Functie-eisen

• HBO denk-en werkniveau;
• Minimaal 5 jaar relevante ervaring als (Front-end) Software Developer;
• Ervaring met VueJS;
• Gepassioneerd en communicatief vaardig.

Aanbod

Jaarcontract (daarna vast), salaris (tot ±75K bruto per jaar), 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenbijdrage (6% van je jaarsalaris), bonussen (6K – 10K bruto/jaar), laptop naar keuze, studie (opleidingen, seminars, etc.), flexibel werken en 32-40 uur werken.

Inlichtingen

Ben jij de Front-end Expert die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp