Vacature Senior Data Engineer – Freelance met zekerheden – Randstad

Introductie

Ben jij een ervaren Data Engineer en heb je interesse in een Freelance constructie met zekerheid?

Organisatie

Dit bedrijf (±50fte) is opgericht door een ervaren Software Consultant en erg betrokken bij de medewerkers. Ze werken aan slimme maatwerkoplossingen voor hun klanten en hebben een sterke focus op de DevOps manier van werken. Ze hebben ook een eigen platform ontwikkeld waarmee ze de klanten helpen hun software straat te moderniseren. De sfeer is informeel, open, vrij en mensgericht. Er werken echte ‘vakidioten’ die het leuk vinden events te organiseren (bij. Hackaton Nights) en elkaar technisch uit te dagen in kennissessies. Qua opdrachten zullen ze samen met jouw kijken naar wat inhoudelijk en logistiek goed aansluit bij jouw wensen.

– Klanten –

Ze werken voor toonaangevende organisaties in diverse sectoren, denk aan o.a. ING, NN, Rabobank, De Belastingdienst, Kamer van Koophandel, Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, UTURN, P-Services, Observ.nu, NS, Gemeente Rotterdam

Functie


– Functie / Technologie –
In deze rol ga je optimale data infrastructuren bouwen en ontwikkelen om grote datasets te kunnen verwerken binnen bedrijfskritische omgevingen. Je gaat o.a. algoritmes en machine learning modellen ontwikkelen, data pipelines ontwerpen en implementeren en schaalbare code schrijven. Afhankelijk van je skills kun je rollen vervullen als Senior Data Engineer, Lead of Architect (dan ben je o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van de datavisie en de roadmap). Opdrachten duren doorgaans een jaar. De techniek en methodiek is afhankelijk van het project, maar denk aan o.a. Python, Machine Learning, Apache Spark, Apache Hadoop, Apache Kafka, API’s, SQL, NoSQL, Azure, AWS, Kubernetes, Docker, CI/CD, Agile, Scrum, DevOps.

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO;
• Minimaal 4 jaar ervaring als Data Engineer of vergelijkbare rol;
• Kennis van Python, Machine Learning en API’s;
• Communicatief vaardig.

Aanbod

Ze bieden een flexibele freelance constructie waarbij je veel geld kunt verdienen zonder zekerheid te verliezen. Je krijgt sowieso een vast contract voor 32 tot 40 uur, 25 vakantiedagen en opleidingsmogelijkheden. deze constructie kun je zelf ieder kwartaal aan -en uitzetten. Kortom, als je project gaat aflopen of je gaat een paar weken met vakantie dan zet je de constructie tijdelijk uit, waardoor je na je project terugvalt naar een normaal salaris (afhankelijk van kennis en ervaring; €4.000 – €6.000 bruto) i.p.v. een laag salaris of tijdelijk geen inkomen (wat je normaal gesproken ziet bij dergelijke constructies). Als je de constructie even om hold wil zetten dan kan dat ook; je krijgt dan een mobiliteitsvergoeding (voor een leaseauto of eigen vervoer), pensioenregeling, laptop naar keuze.

Tot slot; ze bieden een groeipad richting volledig freelancen, waarbij ze je helpen een netwerk op te bouwen. Ze nemen geen concurrentiebeding op in contracten, omdat ze er in geloven dat je elkaar moet vertrouwen en elkaars carrièrepad niet in de weg moet zitten. Je opdracht mag je zelfs meenemen als je zelf gaat freelancen.

Inlichtingen

Ben jij de ervaren Data Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp