Vacatures

Vacature Senior BI Consultant SAS – Amsterdam – Randstad

Introductie

Ben jij een Senior BI Consultant SAS op zoek naar een kleurrijke carrière bij een IT dienstverlener? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Voor wie zoeken we een Senior BI Consultant SAS?

Op zoek naar een kleurrijke carrière bij een IT dienstverlener? Dan zit je bij onze opdrachtgever goed. Uitdagend werk, korte lijnen, bevlogen collega’s, doorgroeimogelijkheden én een goed salaris. De ruimte om je mening te geven, betrokken te zijn en je eigen pad te kiezen.

Onze opdrachtgever focust zich op groei in kwaliteit. Groeien doe je samen, samen met je klanten, partners maar ook zeker met je collega’s. Dynamiek en flexibiliteit; dat is onze opdrachtgever. Ze hebben alle voordelen van een klein bedrijf maar dan wel met de (financiële) middelen van een groot bedrijf. Ze zijn Microsoft Gold Partner en doen meer met Microsoft producten dan alleen BI. Denk aan .NET, Sharepoint en Infra. Aan de andere kant zijn ze geen pure Microsoft club, dus als je dit ambieert, is het zeker mogelijk je breder te ontwikkelen.

Functie

Wat houdt de functie in?

Als Senior BI Consultant SAS lever je een bijdrage aan de verbetering van de besturing van organisaties. Je bent verantwoordelijk voor de analyse van business processen en de vertaling hiervan naar concrete, consistente en betrouwbare informatievoorziening. Uitgangspunt hierbij is de informatiebehoefte van de klant. Je dicht de kloof tussen enerzijds de organisatorische besturingsvraagstukken en anderzijds de BI concepten, technieken en gereedschappen die ingezet worden om via rapportage en gedragsverandering van management, de besturing van organisaties te verbeteren.

Functie eisen

Voor de functie van Senior BI Consultant SAS beschik je over:

* Een relevante afgeronde HBO- of WO- opleiding;
* Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als consultant in het vakgebied Business Intelligence;
* Minimaal twee jaar ervaring met SAS producten (o.a. SAS 9.4, SAS Visual Analytics, SAS Enterprise Miner).

Daarnaast herken je jezelf in de volgende profielschets:

Je hebt een sterk analytisch vermogen en bent proactief. Je beschikt over het vermogen om bedrijfsprocessen te doorgronden en bent in staat om de klant het voordeel van BI omgevingen uit te leggen. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en kun je je goed uitdrukken in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Een intern netwerk waarbij het draait om gezelligheid, samenwerking en kennisdeling. Kortom: Inhoud met plezier combineren! Ze organiseren veel (in)formele meetings, teamuitjes, kennissessies, een knallend kerstfeest op een gave locatie en sportiviteit (voor de liefhebber). Daarnaast hebben ze een tap, die ‘s avonds regelmatig open gaat na een bijeenkomst op kantoor. Tot slot bieden ze ruime mogelijkheden tot het volgen van zowel individuele als collectieve trainingen. Buiten het standaard aanbod, kan je ook zelf cursussen aandragen die je graag wil doen.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:
* De salarisschaal loopt tot €6000,-;
* 26 vakantiedagen per jaar + 8% vakantiegeld;
* Leaseauto, laptop & telefoon;
* Provisieregeling van 1% en een winstdelingregeling;
* Vaste netto onkostenvergoeding van €40,00 per maand;
* Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen/behalen van certificeringen;
* Collectieve ongevallenverzekering;
* Collectieve zorgverzekering;
* Pensioenvoorziening.

Inlichtingen

Ben jij de BI Consultant SAS die wij zoeken? Solliciteer dan voor 26 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6 29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?