Vacature Scrum Master Hightech – Midden en Zuid Nederland

Introductie

Wil jij het verschil maken als Scrum Master binnen de hightech industrie?

Organisatie

Het is een dochterbedrijf van een toonaangevende organisatie in de hightech industrie, maar wel echt een eigen entiteit. Ze hebben bij dit bedrijf (± 45fte) een enorme passie voor digitale transformatie en zijn actief en bedreven in kennisdeling, publicaties, trainingen geven en het coachen van IT professionals en organisaties. Ze hebben ook een eigen kenniscentrum. De cultuur is informeel en laagdrempelig; ze werken graag met korte lijnen en je stapt dan ook zo bij iedereen binnen. Ze hebben een Agile en DevOps mindset. Hun klanten zitten voornamelijk in de technische automatisering en veelal in de randstad.

Functie

Als Scrum Master / Consultant ga je werkbare Agile omgevingen neerzetten bij klanten. Je adviseert en begeleidt op managementniveau, brengt mensen en teams in verbinding en hebt een coachende rol voor de (Agile) teams. Jouw visie heeft écht impact op klant omgevingen en individuen. Ook ontwikkel je proposities en trainingen (die je vervolgens geeft).

Functie-eisen

• Afgeronde en relevante HBO of WO;
• Minimaal 3 jaar ervaring als Scrum Master;
• Agile-minded en in staat om anderen te motiveren;
• Communicatief vaardig.

Aanbod

o.a. goed salaris (tot €6.000 bruto/maand voor een ervaren senior), maandelijkse netto onkostenvergoeding, leaseauto of mobiliteitsbudget, maandelijkse omzetbonus, 27 vakantiedagen, pensioenregeling, ontwikkelmogelijkheden (opleidingsdagen, studiebudget)

Inlichtingen

Ben jij de Scrum Master die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Maurice van der Wal.

Sollicitatie

Maurice van der Wal
+31(0)6 21 22 03 27
maurice@fahr-becker.nl

Vragen? Neem contact op!

Maurice van der Wal

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp