Vacatures

Vacature Recruitment Consultant – Bilthoven

Introductie

Ben jij een ervaren en gedreven Recruitment Consultant? Bekijk deze vacature bij Fahr-Becker in Bilthoven!

Organisatie

Wie zijn wij?

Fahr-Becker combineert kennis van de IT branche en Psychologie om klanten en kandidaten te adviseren en bij elkaar te brengen.

Onze opdrachtgevers zijn zeer gevarieerd; grote softwareproducenten en internationale IT Consultancy partijen, maar bijvoorbeeld ook kleine start-ups met nieuwe technologie of juist bedrijven waarvoor IT niet de corebusiness is. We zoeken bijvoorbeeld ook de IT-ers voor twee leveranciers van groene energie.

Je vindt ons kantoor in Bilthoven, vlak bij het station.

Functie

De rol van Recruitment Consultant:

IT Recruitment vraagt inzicht in mensen, organisaties, techniek en de markt. Als Recruitment Consultant heb je zowel aandacht voor de belangen van de bedrijven die onze opdrachtgevers zijn, als voor de kandidaten die een stap in hun carrière overwegen. De interactie met mensen maakt ieder traject uniek.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met alle facetten van ons vak. Je zoekt en benadert IT professionals en bespreekt wat het voor hen de moeite waard zou maken om een overstap te overwegen. Samen maak je de afweging of dit aansluit bij een vacature bij een van onze opdrachtgevers. Tijdens intakegesprekken ga je in op de loopbaan en motivatie van de kandidaat en bespreek je de uitkomst van het Carrière Waarden Assessment. Je blijft gedurende de hele sollicitatieprocedure betrokken en adviseert zowel de kandidaat als de klant. Naast het benaderen en begeleiden van kandidaten, fungeer je als contactpersoon voor één of meerdere klanten. Dit houdt in dat je het contact goed onderhoudt, regelmatig de behoefte van de klant onderzoekt en advies geeft over kandidaten aan de klant.

Functie eisen

Als Recruitment Consultant heb je:

* Een HBO of WO diploma;
* Ervaring in een soortgelijke functie.

Verder herken je jezelf in de volgende profielschets:

Je vindt het leuk om contact te leggen en durft de telefoon te pakken. Verder ben je nieuwsgierig, heb je een oplossingsgerichte houding, denk je in mogelijkheden en ben je geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Daarnaast vind je het motiverend om resultaat neer te zetten, samen met je team. Tot slot beschik je over een gezonde dosis lef en humor.

Aanbod

Wat bieden wij jou?

We werken bij Fahr-Becker met een jong en gedreven team. We dagen je uit, maar bieden daarbij ook begeleiding op maat. Je werkt samen met betrokken collega’s die een stukje onderlinge competitie weten te waarderen, maar ook altijd als team voor elkaar klaar staan.

Bij Fahr-Becker krijg je de kans om je snel te ontwikkelen, waarbij je succes terug ziet in je salaris en extra verantwoordelijkheden. Onze bonusregeling is zo opgesteld dat we niet alleen persoonlijk resultaat belonen, maar juist ook bevorderen dat we als team samen onze doelen bereiken.

Collega’s over werken bij Fahr-Becker:

“Waar ik energie van krijg is als die ene kandidaat, waarvan ik de indruk heb dat het een topper is en het een goede match met het bedrijf is, ook daadwerkelijk dol enthousiast uit een gesprek komt.”

“Werving en selectie in de ICT is hard werken en doorzetten, maar bij Fahr-Becker doen we het ook vooral samen. We zijn een team en we helpen elkaar. En… we houden ook van een borrel :-)”

“Je leert in een commerciële omgeving te functioneren, hard te werken, op een representatieve manier mensen te adviseren, de belangen van klanten te achterhalen en oplossingsgericht en planmatig te werken.”

Inlichtingen

Ben jij de Recruitment Consultant die ons team komt versterken? Solliciteer dan voor dinsdag 26 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Fred van Dulken via 06 53 54 91 30.

Sollicitatie

Fred van Dulken
+31(0)653549130
fred@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?