Vacatures

Vacature Projectmanager – Midden-Nederland

Introductie

Ben jij een Projectmanager met ervaring in de Technische Automatisering? Op zoek naar een vooruitstrevend bedrijf? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Een organisatie die werkelijk het verschil maakt. Dit doen ze door klanten zo goed mogelijk te bedienen en door ervoor te zorgen dat medewerkers zich maximaal ontwikkelen en zich betrokken voelen bij de onderneming. Groei en winst voor de organisatie zijn afgeleiden van groei en winst voor opdrachtgevers en medewerkers en dus geen doel op zich. Ze hebben 3 belangrijke pillars:

1: Ze willen niet de grootste, maar de beste zijn. Dit doen ze door bewust complexe projecten op te zoeken, omdat ze hier de meeste kansen zien om zich te onderscheiden. Het streven naar grensverleggende oplossingen daagt medewerkers uit en geeft opdrachtgevers een concurrentievoorsprong, wetende dat ‘als dit bedrijf het niet kan, niemand het kan’.

2: Ze willen de beste werkgever zijn.
Hun missie kan alleen slagen wanneer ze de beste mensen aan zich weten te binden. Dit bedrijf wil daarom de best mogelijke werkgever zijn, die getalenteerde professionals inspireert tot creativiteit, eigen inbreng, persoonlijke groei en professionele ontwikkeling, met een goede balans tussen werk en privé. Werkplezier en een informele, collegiale sfeer horen daar vanzelfsprekend bij.

3: Ze mobiliseren kennis en investeren in innovatie.
De organisatie richt zich met kleine teams op verschillende oplossingsgebieden. Dit zorgt voor een sterke onderlinge betrokkenheid en het maakt dat ze kennis gemakkelijk delen. Omdat ze voorop willen lopen op technologisch gebied, moeten ze zich blijven ontwikkelen. Leren en innoveren hoort bij het werk en ze faciliteren dit in tijd en geld.

Functie

Wat ga je doen?

Als projectmanager ben je bij alle fasen van het project en contract betrokken en beheer en bewaak je de voortgang hiervan. Daarbij onderhoud je contacten met alle betrokken externe partijen. Je coördineert en bewaakt het ontwerp, de begroting, de planning en de uitvoering van de werkzaamheden. Als inspirerend peoplemanager met oog voor de juiste balans tussen techniek, mensen en resultaten ben je in staat om de belangen van uiteenlopende in- en externe stakeholders te verenigen en weet je commitment voor jouw visie en strategie te creëren.

Functie eisen

Als projectmanager beschik je over:

* Een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
* >10 jaar aantoonbare ervaring met het managen van complexe projecten in de Technische Automatisering;
* Ervaring met projecten in de Technische Automatisering waarbij het ontwikkelen van software een belangrijk aspect is;
* Ervaring met cost control en planning;
* Kennis van moderne projectmanagement methodieken.

Verder herken je jezelf in de volgende profielschets:

Je bent een stevige en ondernemende persoonlijkheid met een uitstekend commercieel inzicht. Je kunt complexe projecten en contracten goed doorgronden en komt tot een heldere risicoanalyse. Verder ben je gewend om op hoog niveau te onderhandelen en beschik je over een hands-on mentaliteit. Tot slot ben je gewend om als volwassen gesprekspartner/sparringpartner binnen een bedrijfspolitieke omgeving te acteren.

Aanbod

Wat kun je van hen verwachten?

Een vast dienstverband met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket! Een kleinschalig bedrijf met veel oprechte, persoonlijke aandacht. Met ruimte voor (individuele) persoonlijke ontwikkeling binnen een veilige omgeving waarin je kunt leren en fouten mag maken. Slimme en ervaren collega’s om mee samen te werken en vooral ook veel plezier te maken. Met uitdagende opdrachten om aan te werken. Dit bedrijf is ontzettend ambitieus en legt de lat hoog voor zichzelf.

Inlichtingen

Ben jij de Projectmanager die wij zoeken? Solliciteer dan voor woensdag 23 mei via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6-29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?