Vacatures

Vacature Projectmanager Infrastructuur – Eindhoven

Introductie

Ben jij een ervaren Projectmanager Infrastructuur Infrastructuur en wil jij opdrachten voor grote enterprises? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Het betreft een IT consultancy bedrijf dat projecten uitvoert op het gebied van IT infrastructuur voor nationale en internationale enterprises (o.a. High Tech, Telco’s, Finance). Van strategie fase, naar design fase, vervolgens implementatie en dan beheer.

De technieken zijn state-of-the-art: nieuwe converged en hyper-converged stacks (FlexPod, Nutanix) en ze ontwikkelen in de nieuwste software oplossingen (Splunk, Puppet, Windows Azure Pack). Het team werkt vanuit een full-stack gedachte in een multidisciplinair team (network, storage, compute). Ze werken via Agile/Scrum en DevOps methodiek, waar je zelf veel richting kunt geven aan je invulling van de dag.

Je doet opdrachten voor grote enterprises in Nederland: jouw bijdrage in het team is relevant en draagt bij hoe de IT van deze klant eruit ziet en hoe deze door de klant ervaren wordt.

Functie

Wat ga je doen?

Aansturen en anticiperen, daarmee vat je de activiteiten van IT Projectmanager Infrastructuur samen. En dit zijn nog een paar werkwoorden:

* Inventariseren van requirements, architectuur, scope, budget en doorlooptijd;
* Organiseren en leidinggeven aan het (internationale) projectteam;
* Rapporteren in stuurgroepen;
* Managen van uitvoering, risico’s en evaluatie van het ICT infrastructuurproject.

Je klanten zijn Telco’s, ISP’s of bedrijven in de high-tech, semiconductor industry, finance of energy. Binnen complexe (internationale) IT infrastructuurprojecten en migratiefabrieken houd je het overzicht op alle aspecten van de onderhanden IT business case. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor techneuten én de business, en stuurt op resultaat.

Je hebt een achtergrond in en ontwikkelt je in de breedte op het gebied van: Cloud, software, netwerk, datacenters tot en met applicaties. Als je niet alleen met de nieuwste IT techniek bezig wil zijn, maar vooral ook met de toepassing daarvan in de business is dit je kans.

Functie eisen

Als IT Projectmanager Infrastructuur beschik je over:

* Een VWO + HBO/WO achtergrond, bijvoorbeeld richting Informatica, Informatietechnologie, Bedrijfskundige Informatica, Technische Bedrijfskunde, of andere technische studierichting (Elektrotechniek);
* >5 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
* Uitgebreide kennis van Microsoft Word, Excel en Powerpoint;
* Bij voorkeur ervaring met en kennis van 1 of meerdere onderwerpen op de gebieden LAN, WAN, werkplek automatisering, opslag, directories, Unix/Linux, Middleware, webhosting, applicatie, telecommunicatie of security oplossingen;
* Bij voorkeur ervaring met, en kennis van 1 of meerdere technologieën zoals: Citrix, Microsoft technologieën (Active Directory, SCCM, SCOM, App-V, Forefront, Office365, Exchange, Sharepoint), Google Apps, VDI, VMWare, Netapp, HP, EMC, Cisco, IBM, etc.

Nieuwsgierig en onderzoekend, dat ben je in elk geval. Verder ben je in staat je vast te bijten in specifieke IT problematieken en kunt deze helder op papier zetten en toelichten in workshops en overleggen. Verder ben je communicatief, hands-on en resultaatgericht en beschik je over goed ontwikkelde presentatievaardigheden en coördinerend en organiserend vermogen.

Aanbod

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:

* De salarisschaal loopt tot ongeveer €5500,- bruto per maand;
* Veel opleidingsmogelijkheden en externe trainingen op maat;
* Deelname aan conferenties;
* Aanvullende variabele beloning op basis van geleverde prestaties;
* 26 verlofdagen;
* Een lease-auto;
* Onkostenvergoeding;
* Laptop en telefoon.

Inlichtingen

Ben jij de IT Projectmanager Infrastructuur die wij zoeken? Solliciteer dan voor woensdag 13 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

drs. Sanne Cremer
+31(0)629520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?