Vacatures

Vacature Project Management Officer (PMO) – Drenthe

Introductie

Ben jij een Project Management Officer (PMO) op zoek naar een ambitieuze werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling? Lees dan verder!

Organisatie

Voor wie zoeken we een Project Management Officer (PMO)?

Je gaat aan de slag bij een ambitieuze verzekeraar. Bij dit bedrijf zijn ze niet bang voor een uitdaging, zijn ze initiatiefrijk en durven ze beslissingen te nemen. Iedere dag opnieuw doen ze hun uiterste best om al hun ambitieuze doelstellingen waar te maken. Ze doen dat vanuit een warme werkomgeving met leuke en inspirerende collega’s.

Je gaat aan de slag op een afdeling die sinds kort ingericht is en dus nog volop in ontwikkeling is. Vandaar dat ze op zoek zijn naar zowel een ervaren PMO (met de eventuele ambitie om door te groeien richting projectmanager) als een junior PMO (die op zoek is naar mogelijkheden om zich te ontwikkelen in het project management vakgebied).

Binnen je afdeling ben je samen met je collega projectmanagers, business analisten en PMO’s verantwoordelijk voor het in gang brengen, ondersteunen en uitvoeren van ICT-veranderingen. De aankomende periode staat in het teken van het positioneren van de afdeling, neerzetten van de processen en het compleet maken van het team.

Functie

Wat ga je doen?

Als project management officer (PMO) bied je ondersteuning bij het uitvoeren en organiseren van ICT projecten, portfolio’s en programma’s. Je bent daarnaast (mede)verantwoordelijk voor de inrichting, uitvoering, bewaking, samenhang, documentatie en rapportage van projecten en programma’s. Deze projecten, portfolio’s en programma’s zijn vaak veelvuldig en meerjarig. Het is dan ook van belang dat je als PMO goed op de hoogte bent én blijft van wat er zich in het bedrijf afspeelt en gevoel hebt voor de verhoudingen, belangen en behoeftes van de verschillende afdelingen.

Je gaat structuur aanbrengen in een veranderende omgeving en verliest daarbij de projectplanning, capaciteitsplanning, rapportages en administratie niet uit het oog. Je bewaakt nauwkeurig de voortgang van projecten en weet de stakeholders te motiveren en stimuleren om de gemaakte afspraken te realiseren. Je speelt steeds effectief in op nieuwe of onverwachte projecten, stakeholders en situaties. Tot slot ben je in staat om de planning aan te passen indien de situatie daar om vraagt en neem je je omgeving daarin mee.

Functie eisen

Voor de functie van Project Management Officer (PMO) beschik je over:

* HBO werk- en denkniveau;
* Diploma MSP foundation en/of Prince II foundation;
* Kennis van en ervaring met projectmanagementmethoden en technieken;
* Werkervaring in een ICT omgeving;
* Bovengemiddelde kennis van Office-softwarepakketten;
* Ervaring in de financiële sector (dit is een pré);
* Voor de ervaren PMO: 3-5 jaar relevante en recente werkervaring in (complexe) projecten en (meerjarige) programma’s.

Daarnaast kun je nieuwe softwarepakketten snel eigen maken, ben je initatiefrijk en beschik je over een proactieve werkhouding en een creatieve instelling.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn én om te groeien. Samen werken aan ambities en samen blijven ontwikkelen.
Ook kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen en biedt dit bedrijf de mogelijkheid tot flexibele werktijden en thuiswerken. Je kunt bij hen 36, 38 of 40 uur aan de slag.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden:
* De salarisschaal loopt tot €56.663,- per jaar op basis van 40 uur;
* Een vaste 13e maand;
* Premievrij pensioen;
* Reiskostenvergoeding;
* 25 verlofdagen;
* Bruto ziektekostenverzekeringstoeslag.

Inlichtingen

Ben jij de Project Management Officer (PMO) die wij zoeken? Solliciteer dan voor woensdag 2 mei via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6-29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?