Vacatures

Vacature Process Automation Engineer – Midden-Nederland

Introductie

Ben jij een ervaren Process Automation Engineer op zoek naar een bedrijf met veel ontwikkelingsmogelijkheden? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Een organisatie die werkelijk het verschil maakt. Dit doen ze door klanten zo goed mogelijk te bedienen en door ervoor te zorgen dat medewerkers zich maximaal ontwikkelen en zich betrokken voelen bij de onderneming. Groei en winst voor de organisatie zijn afgeleiden van groei en winst voor opdrachtgevers en medewerkers en dus geen doel op zich. Ze hebben 3 belangrijke pillars:

1: Ze willen niet de grootste, maar de beste zijn. Dit doen ze door bewust complexe projecten op te zoeken, omdat ze hier de meeste kansen zien om zich te onderscheiden. Het streven naar grensverleggende oplossingen daagt medewerkers uit en geeft opdrachtgevers een concurrentievoorsprong, wetende dat ‘als dit bedrijf het niet kan, niemand het kan’.

2: Ze willen de beste werkgever zijn.
Hun missie kan alleen slagen wanneer ze de beste mensen aan zich weten te binden. Dit bedrijf wil daarom de best mogelijke werkgever zijn, die getalenteerde professionals inspireert tot creativiteit, eigen inbreng, persoonlijke groei en professionele ontwikkeling, met een goede balans tussen werk en privé. Werkplezier en een informele, collegiale sfeer horen daar vanzelfsprekend bij.

3: Ze mobiliseren kennis en investeren in innovatie.
De organisatie richt zich met kleine teams op verschillende oplossingsgebieden. Dit zorgt voor een sterke onderlinge betrokkenheid en het maakt dat ze kennis gemakkelijk delen. Omdat ze voorop willen lopen op technologisch gebied, moeten ze zich blijven ontwikkelen. Leren en innoveren hoort bij het werk en ze faciliteren dit in tijd en geld.

Functie

Wat ga je doen?

Met jouw aantoonbare ervaring op het gebied van PLC/SCADA systemen werk je aan besturingsoplossingen voor industriële processen, binnen de verkeer-, vervoer- en inframarkt, de pharma- of industriemarkt. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van Engineers en ontwerpt en programmeert projectmatig PLC besturingssystemen die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Tijdens het inbedrijfstellen test je functioneel de PLC hard- en software en integreert dit in het totale besturingssysteem. Je bent dan ook af en toe on-site om de besturingssystemen inbedrijf te stellen.

Tijdens dit proces onderhoud je intensief contact met de klant en zorg je ervoor dat deze een prima werkende maatwerkoplossing krijgt.

Functie eisen

Als Process Automation Engineer beschik je over:

* Een afgeronde en relevante HBO- of WO- opleiding in bij voorkeur Technische Informatica, Industriële Automatisering, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
* >5 jaar werkervaring als Engineer binnen de industriële automatisering;
* Kennis van en ervaring met ABB, Siemens en/of Schneider;
* Ervaring met het werken met libraries en generatietools.

Verder ben je ondernemend, klantgericht, betrokken, wil je samen met je team prestaties neerzetten en weet je hoe je om moet gaan met een bedrijfspolitieke omgeving.

Aanbod

Wat kun je van hen verwachten?

Een vast dienstverband met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket! Een kleinschalig bedrijf met veel oprechte, persoonlijke aandacht. Met ruimte voor (individuele) persoonlijke ontwikkeling binnen een veilige omgeving waarin je kunt leren en fouten mag maken. Slimme en ervaren collega’s om mee samen te werken en vooral ook veel plezier te maken. Met uitdagende opdrachten om aan te werken. Dit bedrijf is ontzettend ambitieus en legt de lat hoog voor zichzelf.

Inlichtingen

Ben jij de Process Automation Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan voor woensdag 2 mei via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6-29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?