Vacatures

Vacature PLC / SCADA Engineer – Utrecht

Introductie

Ben jij een ervaren PLC / SCADA Engineer op zoek naar een ambitieus bedrijf binnen de Industriële Automatisering? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Voor wie zijn we op zoek naar een PLC / SCADA Engineer?

Onze opdrachtgever levert kennis en kunde aan de technische wereld. Hun corebusiness is het adviseren en uitvoeren van software- en hardware projecten in de industriële automatisering. De engineers bij deze klant zijn zeer divers: van doorgewinterde consultants engineering tot en met getalenteerde juniors. Door deze enthousiaste en gedreven engineers blijven ze sterk groeien. Daarom zijn ze nu op zoek naar een PLC/SCADA Engineer.

Naast interessant werk biedt onze opdrachtgever een prettige werksfeer. Zij zijn een bedrijf waar iedereen meewerkt en elkaar sterker maakt. Ze hekelen betuttelende regels, procedures en andere bureaucratische rompslomp en benaderen mensen zoals ze zelf ook benaderd willen worden.

Bij onze opdrachtgever willen ze niet stilstaan. Structureel investeren zij 10% van hun tijd in het nastreven van persoonlijke ambities en het verder laten groeien van de organisatie. Deze activiteiten voeren zij bij voorkeur gezamenlijk op kantoor uit, hetgeen de onderlinge band en persoonlijke groei enorm bevordert.

Zij kijken naar waar iemand goed in is of kan worden. Op basis hiervan worden rollen en taken afgesproken. Het is om deze reden dat zij vastomlijnde functies zo veel mogelijk vermijden.

Functie

Wat houdt de functie in?

Je vertaalt functionele omschrijvingen naar PLC-, SCADA en/of HMI applicaties om geautomatiseerde machines en besturingen te laten werken. Behalve het ontwikkelen, onderhouden en implementeren van deze PLC- en SCADA applicaties verzorg je de projectdocumentatie, zoals meer/minder werk, gebruikershandleidingen, planningen, rapportages, resources, etc.

Als PLC/SCADA Engineer speel je een belangrijke rol bij het specificeren van de functionele en technische specificaties van de installaties. Hierbij stel je tevens de bijbehorende flow charts op. Naast het opzetten, programmeren en simuleren van de benodigde software voor het besturingssysteem, zorg je ook voor het testen van de software aan de installaties. Je werkt samen met diverse andere disciplines, zoals elektrotechniek, procestechniek en werktuigbouwkunde. Je zult je uiteindelijk ontwikkelen tot een allrounder op het gebied van PLC én SCADA software.

Functie eisen

Als PLC / SCADA Engineer herken je jezelf in de volgende profielschets:

Je hebt een gemotiveerde en flexibele instelling, bent proactief en hebt een gezonde drive om iets te willen bereiken. Verder ben je bereid om trainingen te volgen en kun je in zowel woord als geschrift in het Nederlands en Engels communiceren met collega’s en klanten.

Verder beschik je over:
* Minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding, zoals elektrotechniek of automatisering;
* Minimaal 2 jaar relevante werkervaring met PLC systemen, zoals Siemens S5, S7, Mitsubishi en Allen-Bradley, PCS7 en SCADA.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Werken in een transparante en platte organisatie;
* Ondersteuning in persoonlijke groei en ontwikkeling d.m.v. een ruim opleidingsbudget;
* Auto van de zaak;
* Afhankelijk van je kennis en ervaring loopt de schaal tot ongeveer €4000;
* Collectief pensioen;
* Laptop en telefoon van de zaak;
* Netto onkostenvergoeding;
* Werken met prettige collega’s op afwisselende projecten.

Inlichtingen

Ben jij de PLC / Scada Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan voor 28 juni via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6 29520905
sanne.cremer@fahr-becker.nl

Reacties zijn uitgeschakeld maar trackbacks en pingbacks zijn wel actief.

0
Connecting
Please wait...
Neem contact op

Helaas, de chat is momenteel niet beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
* E-mail
* Beschrijf je vraag
  Vragen? Chat met ons!

  Vragen? We zijn hier! Start de chat!

  Naam
  * E-mail
  We zijn online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?